Abone Ol

Korkutucu hikayelerle meşhur pitbull köpeği sahibinin hayatını kurtardı

Uluyan pitbull cinsi köpek sahibini uyandırarak banyoya kadar takip ettirdi. Banyonun kapısını açan kadın gözlerine inanamadı.

Korkutucu hikayelerle meşhur pitbull köpeği sahibinin hayatını kurtardı

Pitbull cinsi köpekler aslında korkulduğu kadar saldırgan değiller. Yıllar boyunca haklarında çıkan haberler, insanların bu tür köpekler hakkında yanlış bilgilere sahip olmasına neden oldu.

Pitbull beslemiş olan herkes onların ne kadar sevecen, saygılı, sadık ve zararsız olduğunu bilirler.

Daniel ailesinin de pitbull cinsi iki köpeği vardı. İkinci köpekleri Ember’ı sahiplendiklerinde, köpeğin hayatlarına nasıl dokunacağından habersizlerdi.

Ember kısa sürede aileyle kaynaştı. Özellikle de ailenin en küçük çocuğu Tre ile çok iyi anlaşıyordu. Birlikte uyuyorlar ve birlikte oynuyorlardı.

Tuhaf davranış

Bir sabah Ember, Tracy’yi uyandırdı. Kadın yataktan kalkana kadar uludu. Kendisini banyoya kadar takip ettirdi. Tracy banyonun kapısını açtığında gözlerine inanamadı. Oğlu Tre duş alırken geçirdiği nöbet sonucunda yere düşmüştü ve her yer kan içindeydi.

Panikleyen Tracy hemen ambulansı aradı. Ember olmasa Tre’nin nöbet geçirdiğinden kimsenin haberi olmayacaktı.

Kahraman

Köpeğin, çocuğun hayatını kurtarışı haber kanallarında da gösterildi. Köpeğin sahiplenildiği Adore-A-Bull ismindeki barınak, böylesine haberlerin pitbull cinsinin gerçek yüzünün görülmesinde etkili olacağına inanıyor.

Yerel kanalın olay hakkındaki haberi