Abone Ol

Kördüğüm dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

Kördüğüm 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Kördüğüm 9. son bölümü ise ekrana geldi. İzleyiciler dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacağını merak ediyorlar. İşte; Kördüğüm 10. yeni bölüm fragmanı..

Kördüğüm'de Naz'ı şok eden gelişme

Sevilen dizi Kördüğüm 9. son bölümü bu akşam seyircisiyle buluştu. Heyecanın dur durak bilmediği dizinin son bölümünde Ali Nejat nereden geldiği bilinmeyen ancak ustaca hazırlanmış bir tuzağın içine düşmüştür.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un yer aldığı Kördüğüm 10. bölümünde neler yaşanacak?

Bu sorunun yanıtını Kördüğüm 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kördüğüm 10.Bölüm 1.Tanıtım

KÖRDÜĞÜM 9. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

3 Mart Perşembe akşamı Fox TV'de ekrana gelen Kördüğüm dizisinin 9. son bölümünde; Ali Nejat kimden geldiği belli olmayan ama ustaca hazırlanmış bir tuzağın içindedir. Holdingin eski güvenlik elemanını öldürtmekle suçlanan ve gözaltına alınan Ali Nejat, henüz yaşadığı şoku üzerinden atamamışken aldığı bir başka haberle sarsılır: Naz ve Kaan ortadan kaybolmuştur! Umut’un yaptıklarının intikamını almak için Naz’ı kaçırtan Kenan, Kaan’ı hiç hesaba katmamıştır. Naz, Kaan’ı bir oyun oynadıklarına inandırmaya çalışırken Kenan, Kaan’ın Ali Nejat Karasu’nun oğlu olduğunu öğrenir. Artık işin içinde sadece intikam değil, fidye de vardır.