Abone Ol

Kördüğüm'de Ali Nejat'ın başı belada!

Heyecanın dorukta olduğu Kördüğüm dizisinde büyük bir şok yaşandı. Seyircileri merak içinde bırakan bir final sahnesi ile sonlanan dizinin yeni bölümü ise merak konusu. Kördüğüm 9. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kördüğüm'de Ali Nejat'ın başı belada!

Ekranlara iddialı bir başlangıç yapan Kördüğüm dizisi 8. bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Yayınlanan her bölümü ile giderek nabzın yükseldiği dizinin yayınlanan son bölümün ardından şimdi de bir sonraki bölümü merak edilmeye başlandı.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosu ile Fox TV ekranlarında fırtına gibi esen yeni dizi Kördüğüm sezonun en iddialı yapımlarından biri oldu.

3 Mart Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak Kördüğüm 9. bölüm fragmanı yayınlandı.

KÖRDÜĞÜM 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Naz, Kaan’ın aramasıyla Ali Nejat’ın evine gider. Kapıyı açan Neslihan’ın söyledikleri karşısında hüsrana uğrar. Ali Nejat’a duyduğu aşkın dozunu kaçıran Neslihan, kendini daha fazla tutamaz ve soluğu odada uyuyan Ali Nejat’ın yanında alır.

Bundan sonra Umut ile birlikte çalışma kararı alan Ali Nejat, Tarık Bey’in engel olmasını aldırış etmeden yerli otomobil girişimini devam ettirir. Ancak Tarık Bey’in onun için hazırladığı plan Ali Nejat’ı sarsar. Zira Tarık Bey, onu şirket yönetiminden azletmiştir.

Boşanma kararı alan Naz ve Umut ise geçmişte yaşananlar için birbirleri ile hesaplaşırlar. Yaşadıklarını daha fazla kaldıracak gücü kalmayan Naz, çalıştığı hastaneden ayrılma kararı alır ve başhekime istifa dilekçesini verir.

Tarık Bey’e meydan okuyan Ali Nejat’ın başı büyük beladadır. Bakalım Ali Nejat, başına gelen bu felaketin üzerinden kalkabilecek mi?