Abone Ol

Youtube fenomeni Koray Avcı Beyaz Show'u salladı!

Sokak şarkıcısıyken keşfedilen ve videoları Youtube'da izlenme rekorları kıran Koray Avcı, Beyaz Show'a katıldı. Koray Avcı sesiyle, şarkılarıyla geceye damgasını vurdu. Hayranlarının coşkusu Beyazıt Öztürk'ü bile şaşırttı.

Youtube fenomeni Koray Avcı Beyaz Show'u salladı!

İlk kez canlı yayına çıkan Koray Avcı, yorumuyla benzetildiği Volkan Konak'ın yanında kıyafet tercihiyle de Halil Sezai'ye benzetildi.

Söylediği şarkılarla Beyaz Show'a damga vuran Koray Avcı,  izleyenlere büyük bir şölen yaşattı.

KORAY AVCI KİMDİR?

Uzun yıllar yurtiçi ve yurtdışında, sokakta ve çeşitli mekanlarda konserler vermiştir. 2010 yılında bir arkadaşıyla katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarı finale kadar yükselmiştir. Dokuz Sekiz Müzik yapımcılığında Ağustos 2015'te yayımladığı "Aşk ile" isimli ilk albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan sanatçı, albümünde usta sanatçıların eserleri dışında kendi besteleri ve şiirlerine de yer vermiştir. Albümde ki Sen adlı parçaya klip çekilmiştir.

Aslen Erzincan Tercan’lı olan Koray Avcı söylediği Ankara’da Kızılay’dan Batıkent’e gitmek için bindikleri metroda söyledikleri Volkan Konak şarkıları ile sosyal medyada milyonlara ulaşan eşsiz bir ses. Ankara’da sokak sanatçılığı yapan Koray Avcı ve Oğuz Arslan harçlıklarını kazanmak için sokakta türküden Oyun havasına kadar her türlü müziği yaparak başladılar. Son yıllarda profesyonel stüdyo kayıtlarına başlayarak kendi tarzlarında müziğe devam etmekteler. 2015 yılında başlayan albüm çalışmaları ve dizi jenerik müziği projelerine imza atmışlardır.

Galatasaray’ın şampiyon olduğu gün çaldıkları Galatasaray marşı ve peşinden Volkan Konak şarkıları söylemesinin ardından 14 yaşındaki bir çocuğun çektiği videoyu Youtube’a yüklemesi ve sosyal medya da çok kısa sürede paylaşılması ile meşhur oldular Koray Avcı ve Oğuz Arslan. O günün hikayesi ise kısaca Ankara Tunalı Hilmi caddesinde canlı müzikten kazandıkları paranın biraz az olduğunu düşünen Oğuz Arslan’ın birde Volkan Konak söyle demesiyle kazandıkları paranın bir anda artması ile Koray Avcı’nın metroya girip Volkan Konak şarklıları ile yüklü bir miktar para kazanıp gün sonunda talihsiz bir olayla kazandıkları parayı kaybetmeleri şeklindedir.

Sesi gülen adam olarak ismini duyuran sanatçı Neşet Ertaş, Volkan Konak, Nurettin Rençber, Ahmet Kaya, Onur Akın ve ismini sayamadığımız bir çok sanatçının efsaneleşmiş eserlerini kendi yorumuyla yeniden gün yüzüne çıkarmaktadır.

Ayrıca Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında ücretsiz konserler vererek duyarlı bir davranış sergileyen Koray Avcı dünyanın bir çok yerinde sayısız konser vermiştir. Koyu bir Nazım Hikmet hayranı olan sanatçı, sık sık şarkı aralarında şiirler okuyarak seyircisini kendisine hayran bırakmaktadır.

Kоray Avcı, uzun yıllar gerek yurt içinde gerekse yurt dışında, sokakta ve pеrformans mekаnlаrındа konserler verdi. Sahnе perfоrmansları, güçlü ve samimi yorumu sosyal mеdya platfоrmlarında da ilgi odağı oldu ve geniş bir dinleyici kitlеsinе ulaştı .