Abone Ol

Konseri İptal Edilmişti! Niyazi Koyuncu'ya Kartal Belediyesi'nden Davet!

Pendik Sahil Meydanı'nda vereceği konser Pendik Belediyesi tarafından iptal edilen Niyazi Koyuncu'ya Kartal Belediye Başkanı'ndan davet geldi.

Konseri İptal Edilmişti! Niyazi Koyuncu'ya Kartal Belediyesi'nden Davet!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Pendik Sahil Meydanı'nda vereceği konser Pendik Belediyesi tarafından iptal edilen Niyazi Koyuncu'yu, Kartal Kitap Fuarı'nın açılışına davet etti. 

Yüksel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kartalımızın sahneleri sana her zaman açıktır sevgili Niyazi Koyuncu. 10 Haziran’da başlayacak Kitap Fuarımızın açılışını birlikte yapmak için seni Kartal’a davet ediyoruz" yazdı. 

Davete sosyal medya üzerinden yanıt veren Koyuncu, Yüksel’e teşekkür ederek  “Nazik davetiniz için ve daha kıymetlisi, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Orada olup şarkılarımızı özgürce tüm halkımızla beraber söyleyeceğiz” dedi.

Sanatçı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan CHP'nin "Milletin Sesi" mitingine çağrı yaparak "Tüm adaletsizliklere ve eşitsizliklere karşı; özgürlüğü, adaleti, aydınlık geleceği savunmak, umudu örgütlemek için ülkemizin mutlu yarınlarını beraber inşa edeceğimiz halkımızla 21 Mayıs Cumartesi saat 18.00'de Maltepe Miting Alanı'nda buluşalım" demişti.