Abone Ol

Kolpaçino 3. devre fragmanı olay yarattı

Kolpaçino 3.'ün merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Kolpaçino 3. devre fragmanı olay yarattı

Beş yıl aradan sonra beyaz perdeyle buluşacak olan Kolpaçino 3. Devre fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyaya damga vurdu. İşte, Erkan Petekkaya'nın mafya babasını canlandırdığı 3. seriden ilk görüntüler!

Şafak Sezer'in hem yazıp hem oynadığı Kolpaçino 3. Devre'nin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya'nın yer alacağı haberleriyle gündeme gelen Kolpaçino 3. Devre fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Twitter'da "trend topic" listesinde yer aldı. Peki, Erkan Petekkaya'nın "Başkan" lakaplı bir mafya babasını canlandırdığı film ne zaman vizyona girecek? İlk iki serisiyle dikkat çeken Kolpaçino serisinin üçüncü filmi, daha maceralı, aksiyon ve eğlence dolu olan üçüncü filmiyle 11 Mart'ta beyazperdede olacak.

ERKAN PETEKKAYA'NIN ROLÜ

Şafak Sezer'in yanı sıra Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Tuğba Melis Türk, Mustafa Mert Koç, Çağrı Ergin, Ali Yerlikaya, Vahdet Çelik gibi oyuncular yer aldığı Kolpaçino 3. Devre'nin asıl bombası Erkan Petekkaya oldu. Paramparça dizisinde izleyicilerin karşısına bir iş adamı olarak çıkan Erkan Petekkaya, sinema filminde 'Başkan' lakaplı bir mafya babasını canlandırıyor. Kendine özgü tavırlarıyla, takıntılı olduğu seslerle ve slogan sözleriyle seyircinin gönlünde taht kurması beklenen 'Başkan' karakterinin sinemaseverlerin yeni gözdesi olacağı iddia ediliyor.

KOLPAÇİNO 3 KONUSU

Şafak Sezer'in 5 yıldır beklenen yeni filmi Kolpaçino 3 Devre, bir tartışma sırasında Başkan'ın adamlarından birinin telefonu ile Özgür'ün telefonunun karışmasını ve sonrasında yaşanan komik olayları ele alıyor. İlk iki serisiyle ciddi izlenme oranlarına ulaşan Kolpaçino'nun yeni serisinde olaylar şöyle başlıyor: Özgür (Şafak Sezer), Sabri'nin (Aydemir Akbaş) ihanetinden sonra karısı Cemile'den ayrılmıştır. Özgür, oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte ve oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında 'Başkan' lakaplı mafya babasının (Erkan Petekkaya); adamlarından birinin telefonu Özgür'ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu fark eder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.