Abone Ol

Kocasını boşayan Buket Aydın, Emir Sarıgül'le mi evlenecek?

Kanal D Ana Haber sunuculuğu görevinden kısa süre önce sürpriz şekilde ayrılan Buket Aydın'ın Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le aşk yaşadığı iddiası medya, magazin ve siyaset kulislerinin en çok konuşulan konusu oldu.

Kocasını boşayan Buket Aydın, Emir Sarıgül'le mi evlenecek?

Buket Aydın'ın Emir Sarıgül'le samimi bir şekilde birlikte görüldüğü fotoğrafının sosyal medyaya yansıması üzerine ikilinin aşk yaşadığına dair kulaktan kulağa yayınlan dedikodular farklı bir boyut kazandı.

Çeşitli magazin sitelerinde, ortaya çıkan bu fotoğraf, geçtiğimiz günlerde 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan boşanan Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün aşkına delil olarak gösterildi.

Ancak Buket Aydın sosyal medya hesabında yayınladığı bir mesaj ile aşk iddialarını reddederek, "Telefonumda ve instagram hesabımda siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğrafımdan sadece birini alıp kötü niyetli biçimde servis edenleri Allah'a havale ediyorum. Arkadaşım Emir Sarıgül'den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kocasını boşayan Buket Aydın, Emir Sarıgül'le mi evlenecek? - Resim: 1

SİBEL CAN DETAYI

Diğer yandan, ünlü ikilinin aşk yaşadığı iddiasıyla ilgili her geçen gün yeni dedikodular ortaya atılmaya devam ediyor.

Magazin sitesi Uçankuş'un programcılarından Erol Köse katıldığı programda Buket Aydın ve Emir Sarıgül aşkı söylentilerine ilişkin yeni iddialar ortaya attı.

Aydın ve Sarıgül ikilisi arasında bir aşk ilişkisi olduğunu belirten Köse, "Şurası bir gerçek ki burada bir aşk var! Aşka saygılı olalım, nikahı basın konu kapansın yoksa bu spekülasyonlar bitmeyecek" diye konuştu.


Köse ayrıca Emir Sarıgül’ün kısa bir süre önce Sibel Can ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaları da hatırlatırken, Buket Aydın’ın Kanal D’den ayrılmasında Sibel Can'ın dahli olabileceğini öne sürdü.