Abone Ol

Kocası eve kadın getirip grup sekse zorlayınca...

Bursa'da anne oğulun sapık koca infazı şoke etti. Eve kadın getirip grup sekse zorlayınca kocasını oğluyla bir olup öldürdü.

Kocası eve kadın getirip grup sekse zorlayınca...

Yalvaç’ta dini nikahla yaşadığı Osman Tokmak'ı öldürdüğü iddiasıyla Bursa'da polise teslim olan Gönül S. ile oğlu Fırat E., cinayeti birlikte işlediklerini itiraf etti. Gönül S. kocasının yabancı seks kanallarını izleyip sapık isteklerde bulunduğunu söyledi..

Sabah saatlerinde Yalvaç’a getirilen anne ve oğlunu Cumhuriyet Savcısı Osman Çabuk sorguladı. Yaklaşık 9 saat süren çapraz sorguda Fırat E., annesinin Osman Tokmak ile arasındaki geçimsizlik nedeniyle Yalvaç’tan ayrılarak yanına gelmek istediğini anlattı.

BEN VURDUM ANNEM BAŞINI BIÇAKLA KESTİ

Bu amaçla bankadan 1500 lira kredi çekerek Yalvaç’a geldiğini aktaran Fırat E., “Amacımız anneme ait eşyaları bir kamyonet kiralayarak Bursa’da kiraladığım eve taşımaktı. Osman Tokmak evdeydi ve eşyaları bize vermek istemedi. Annemin kendisine borçlu olduğunu söyleyerek eşyaları vermeyeceğini söyledi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Tartışma esnasında hakaret edince dayanamayıp orada bulunan çanak antene ait demir boruyla başına birden fazla vurdum. Kendisinden geçtikten sonra annem de bıçakla kafasını kesti" dedi.

‘HAYATIM ZİNDAN OLDU’

Gönül S. ise ifadesinde ilk eşiyle 10 yıl evli kaldığını ve anlaşmazlık sonucu boşandığını anlattı. Boşandıktan sonra hayatının zindana döndüğünü belirten Gönül S., “Astım hastasıyım. Çocuğuma bakabilmek ve ayaklarımın üstünde durmak için hayatla çok mücadele ettim. Yardım için başvurduğum hiçbir yerden çare bulamadım. Kimi zamanım Kadın Sığınma Evlerinde kimi zamanım da huzurevlerinde geçti. En sonunda beni hastalığımla kabul edecek yaşlı biriyle evlenmeyi çare olarak gördüm. Yalvaç’ta 75 yaşındaki biriyle resmi nikahla evlendim. Uzun sürmedi, ayrıldık. Daha sonra Osman Tokmak ile dini nikah yaparak beraber yaşamaya başladık" diye konuştu.

SAPIKLIK YAPIYORDU GRUP SEKSE ZORLADI

Osman Tokmak ile evliliğinin 6 ay sürdüğünü kaydeden Gönül S., ifadesinde şöyle dedi:

“Osman Tokmak evde sürekli uydu yayınlarında yer alan yabancı seks kanallarını izleyen, cinsel sapkınlıkları olan biriydi. Orada gördüğü ne varsa aynısını yapmamı benden ister, itiraz edince de şiddet uygulardı.

Anal ve oral yoldan zorla defalarca birlikte olmak zorunda kaldım.

Bazen eve başka bir kadın getirip grup seks yapma teklifinde bile bulunduğu oluyordu. Ondan nefret ediyordum, o nedenle de ayrılmaya karar vermiştim.

Olay günü eşyalarımızı ona görünmeden alıp gidecektik. Evde olunca eşyaları vermek istemedi. Kavga bundan çıktı. Oğlum birkaç defa başına vurunca kendisinden geçti. Ben de bıçakla kafasını koparmak istedim."

ANNE- OĞUL TUTUKLANDI

Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen cinayet şüphelileri tutuklandı. Gönül S., Isparta Kapalı Cezaevi’ne, Fırat E. ise Yalvaç Kapalı Cezaevi’ne konuldu.