Abone Ol

Kocası Biriktirdiği Parayı Çalıp En Yakın Arkadaşıyla Evlendi

Adı Katherine olan üç çocuk annesi bir kadın, kocası ve en yakın arkadaşının yasak aşkını öğrendiğinde hissettiği hayal kırıklığını TikTok’tan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kocası Biriktirdiği Parayı Çalıp En Yakın Arkadaşıyla Evlendi

Kocasının biriktirdiği parayı da alarak en yakın arkadaşıyla evlendiğini anlatan Katherine, ikilinin bir de kendilerini düğünlerine davet ettiğini söyledi.

TikTok’ta ‘Katherine795’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan 3 çocuk annesi bir kadın, eşinin en yakın arkadaşıyla kendisini aldattığını ve yurt dışında çalışarak ev almak için biriktirdikleri parayı çaldığını söyledi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda isyan eden kadın, “Kocamın en iyi arkadaşımla evlendiğine inanamıyorum. Sonsuza kadar beni ve çocuklarımızı acı içinde bırakarak gidiyor.”

YILLARCA PARA BİRİKTİRMİŞ

Katherine ailesi için bir ev sahibi olabilmek adına yurt dışında çalıştığını ve kazandığı tüm parayı eşine gönderdiğini dile getirerek, “2 yıl 8 aydır tüm maaşımı kocama arazi alıp ev yaptırması için gönderiyordum. O bunu en yakın arkadaşımla yapacağı düğün için kullandı. 7 yıllık ilişkim gözyaşlarım içinde bitti.”