Abone Ol

Koca'dan AKP'li vekilin 1500 kişilik düğününe sert tepki

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs salgınının seyrine ilişkin yaptığı açıklama yaptı. Koca, AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Hüseyin Yaman'ın 1500 davetliyle yapmış olduğu düğüne tepki gösterdi.

Koca'dan AKP'li vekilin 1500 kişilik düğününe sert tepki

AKP'li Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Hüseyin Yaman'a İçişleri Bakanlığı'nın yasağına rağmen düzenlediği 1500 kişilik düğüne ilişkin de konuşan Koca, "Salgını daha da artırabilecek mekânların oluşturulmaması, sorumluluk sahibi kişilerin vatandaşlarımıza daha çok örnek olması gerektiği kanaatindeyim" ifadesini kullandı.

Koca'nın açıklaması şöyle:

Özellikle pandeminin yaşandığı bu dönemde 83 milyon herkes tedbirlere uymak zorunluluğu hissediyor olmalı. Hiç kimsenin pandemiyle mücadelede dışarıda kalmaya hakkı olamaz. Özellikle sorumluluk sahibi olan kişilerin, milletvekili de olabilir, bürokrat da, yönetici de olabilir, daha ciddi anlamda sorumluluğun gerekliliğini yapıyor olması gerektiğini düşünüyorum. Salgını daha da arttırabilecek mekanların oluşturulmaması, bu noktada sorumluluk sahibi olan kişilerin vatandaşlarımıza daha çok örnek olması gerektiği kanaatindeyim.