Abone Ol

Koca Koca Yalanlar nereden nereye geldi!

. Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları izleyici ile buluşmaya devam eden Koca Koca Yalanlar, 4. bölümüyle de yine ekran başındakileri televizyon ekranına kitledi…

Koca Koca Yalanlar nereden nereye geldi!

Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Rüzgar Aksoy, Ferdi Sancar ve Pelin Öztekin’in başrolündeki dizi her hafta yükselişiyle de dikkatleri üzerine çekmekte.

İlk bölümü yayınlandıktan sonra sosyal medyada dalga dalga yayılan eleştiri bombardımanı, RTÜK’e şikayet etmeler, Kanal D’ye ‘kaldır bu diziyi’ mesajları gitti, yerine keyifle izlenmeye başlanan bir dizi geldi.

Diziyle ilgili dikkat çeken bir yazı da Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’ndan geldi.

“Ev ahalisinin şu sıralar favori dizisi ‘Koca Koca Yalanlar’… Standart yaz dizilerinin ötesinde” diye yazan Koloğlu, Koca Koca Yalanlar’a gösterilen sert tepkide de dizinin yanında yer almıştı.

Koloğlu’nun yazısındaki diğer detaylar şöyle:

“Hatta dijital platformların içinde yer alan Amerikan komedi dizilerini rahatsız edecek kapasitede. İngiliz izlesin, Fransız izlesin durumu. Oyuncu kadrosu doğru seçilmiş. En ufak rolün, kendi hikayesi, değeri var. Ya başrolü desteklesinler diye seçilir ya da mecburen bir 10 saniye oynatacağız diye görünür yan roller bizde. Gelelim dizimizin sorununa; çok uzun… Sordum durumu ve bu yanıtı aldım: “Ah şu reklamlar… Uzun olmayınca yeterli reklam kuşağı açılamıyor.

Piyasa malum. Yoksa dizi zarar eder.” “Bari 23.30 bitirin” diye bir öneri yaptım. “Olabilir” dediler. Gerçekten son dönem yakalanan farklı işlerden biri, neden uzun soluklu olmasın?”

Yazının tamamı için tıklayın...