Abone Ol

Koç Holding yeni anlaşmayı duyurdu: Hangi projeleri destekleyecekler?

Koç Holding, Malatya'daki depremzedelere yardım için protokol imzaladı. Müzik ekipmanları ve sanat etkinliklerini destekleyecekler. Arçelik de bağışta bulunacak...

Koç Holding yeni anlaşmayı duyurdu: Hangi projeleri destekleyecekler?

Koç Holding yöneticileri, şirketin şehirde inşa ettiği Umut Kent Konteyner Yaşam Alanı'nda bulunan depremzede aileleri ziyaret etti.

Heyet daha sonra Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ni ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Recep Bentli ile Koç Holding AŞ Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Dr. Fatih Kemal Ebiçlioğlu, depremzedelere destek olmak için iş birliği protokolü imzaladı.

ELE ALINAN KONULAR VE BAĞIŞ DETAYLARI

AA'nın haberine göre görüşmelerde, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü'nün ihtiyaç duyduğu ekipmanların temini konusu ele alındı. Ayrıca, fakültenin Umut Kent Konteyner Yaşam Alanı'ndaki depremzede aileler ve çocukları için müzik dinletileri, sanat atölyeleri ve sanat terapi faaliyetleri düzenleme planları tartışıldı. 

Protokol kapsamında, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Müzik Bölümü'ne gerekli ekipmanların bağışı, Arçelik AŞ ve Arçelik Pazarlama AŞ aracılığıyla Arçelik'in tedarikçileri tarafından gerçekleştirilecek. Ayrıca, üniversite tarafından düzenlenecek sanatsal etkinliklerin desteklenmesi için iş birliği sağlanacak.