Abone Ol

Şarkıcı Nini'nin Maraş Klibine Rumlardan Nefret Mesajı Yağdı

KKTC’nin ziyarete açtığı Maraş’ta şarkısı için klip çeken şarkıcı Nihayet Elibol’a Rumlardan nefret mesajı yağdı.

Şarkıcı Nini'nin Maraş Klibine Rumlardan Nefret Mesajı Yağdı

46 yıl kapalı kaldıktan sonra KKTC’nin ziyarete açtığı Maraş’ta şarkısı için klip çeken şarkıcı Nihayet Elibol’a Rumlardan nefret mesajı yağdı. Sahnede ‘Nini’ adını kullanan Elibol, “Böyle bir ırkçı tepki beklemiyordum. Siyasi mesaj da vermedim, sadece Maraş’ın tanınmasını istedim” dedi.

Hürriyet'ten Ömer Bilge'nin haberine göre, KKTC’nin ‘Hayalet kenti’ Maraş’ta ‘Bulaman’ adlı şarkısına klip çeken Kıbrıs’ın ünlü şarkıcılarından Nihayet Elibol, Rumların hışmına uğradı. Klibini, KKTC’nin 38’inci kuruluş yıldönümünün ertesi günü yayınlayan Nihayet’e, iki gün içinde çok sayıda Rum ve Yunan’dan hakaret mesajları geldi, ‘Binalar üzerine yıkılsın, Kıbrıs Yunandır’ diyen de oldu.

Sahnede ‘Nini’ adını kullanan Gazimağusalı sanatçı Nihayet Elibol, klibini 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’ndan sonra 46 yıl kapalı kalan ve geçen yıl ziyarete açılan turistik Maraş kentinde yaz aylarında çekti. Teknik hazırlıkların tamamlanmasının ardından önceki gün sosyal medya hesabından yayınladı. Kıbrıs ağzında ‘Bulamazsın’ anlamına gelen ‘Bulaman’ adlı şarkısı önce Rumların önde gelen gazetelerinden Cyprus Mail’de Haber oldu, ardından Rum-Yunan yorumları geldi.