Abone Ol

Kızım uzak dur o adamdan, eski playboy!

FOTO GALERİ- Orhan Pamuk ile ilişkisinin duyulmasının ardından Karolin Fişekçi, tablolarını almak isteyenlerin playboy olduklarını öğrenince satmaktan vazgeçmiş..

Kızım uzak dur o adamdan, eski playboy!

Karolin Fişekçi’den seksi pozlar!.. FOTO GALERİ

Onu kamuoyu Orhan Pamuk ile ilişkisinin ortaya çıkmasıyla tanıdı. Oysa kendi deyimiyle sanat dünyasında tanınan ve tabloları ilgi gören bir ressam. Karolin Fişekçi’ye bu yönünü sorduk. İşte anlattıkları:

Ben herkese resim satmam. Normalde sattığım çevre bana desteğini sürdürdüğünü söyledi ama hiç tanımadığım kişiler de almak istedi. Bir tanesi bana sponsor olmak istedi. Adını babama söyledim "Kızım aman uzak dur o kişi eski playboy" dedi. Bir kanal "Karolin Fişekçi gerçekten ressam mı" diye haber yaptı. Sanatçı kimliği sorgulayanlar bu konuda gerçek otorite kimdir onu bile bilmiyorlardı.Yani özetle o dönem yanlış tanıtıldım. Sanatçının teşhircisi olmaz
- Fotoğraf sanatçısı Cindy Sherman’ı ve kendisini fotoğraflarında kullanmasını çok severdim. Marina Abramovic, mesela performans yaparken vücudunun sınırlarını zorlar ve korkularıyla yüzleşirdi, bayılırdım. Günümüz sanatçılarından Tracy Emin’i çok severim. Çıplak vaziyette resim yaparken videoları vardır, resimlerinde erotizm fazladır. - Yaptığım işlerde cinsellik oldukça fazla olsa da, sevdiğim sanatçılar çeşitlidir. Eskilerden en çok Avni Lifij’i severim. Kadınlardan Hale Tenger ve Canan’ı (eski adıyla Canan Şenol)çok severim. Canan bu ülkede cinselliği büyük cesaretle kullanan bir sanatçı. Kendini ve çıplaklığı oldukça kullanmıştır Canan, fakat teşhirci demediler ona. - Sanat teşhir barındırırır. Başkasının özgürlük sınırlarını ihlal etmiyorsa kimse bu teşhiri yargılayamaz.

KAROLİN FİŞEKÇİ BİKİNİLİ POZLAR! FOTO GALERİ!

- Azınlık kelimesini pek sevmiyorum. Azınlık deyince sanki sırttaki bir kambur gibi duruyor. Tabi ki sosyolojik ya da hukusal olarak azınlığın türlü tarifleri var. Fakat ben birçok değişimin olduğu Türkiye’de azınlık kelimesini kullanmayı yanlış buluyorum. Ermeniler, Kürtler, Lazlar, Çerkezler, Arnavutlar, Çingeneler.. kısacası biz bir bütünüz ve Türkiye’yiz.

Zehra Çengil / Vatan

Vatan’daki röportajın tamamını okumak için tıklayın!..