Abone Ol

Kızılcık Şerbeti'nin gerçek Apo'su Settar Tanrıöğen beyin kanamasından sonra ilk kez görüntülendi

Kızılcık Şerbeti'nde Apo rolüne hayat verirken beyin kanaması geçiren ve sağlık sorunları sebebiyle diziye veda eden Settar Tanrıöğen, uzun hastane günlerinden sonra ilk kez görüntülendi.

Kızılcık Şerbeti'nin gerçek Apo'su Settar Tanrıöğen beyin kanamasından sonra ilk kez görüntülendi

Sokakta yürürken görüntülenen usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Settar Tanrıöğen yalnızca "Geçmiş olsun" dileklerine teşekkür ederek yoluna devam etti.

Son dönemde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde canlandırdığı "Abdullah Ünal" karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen bazı şikayetlerle hastaneye kaldırılmış, beynindeki bir damarda kanama başladığı tespit edilince acil ameliyata alınmıştı. Üç kez ameliyat olan ünlü oyuncunun ekranlardan bir süre daha uzak kalacağı öğrenilmişti.

Beyin kanaması geçiren oyuncu, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Snob Magazin tarafından Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncunun hayat verdiği "Abdullah Ünal" karakterini Ahmet Mümtaz Taylan devralmıştı.

Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası zaman zaman geçici hafıza kaybı yaşadığı, diziyle ilgili birçok detayı ve isimleri unuttuğu öğrenildi. Usta aktör iyileşme sürecinin yavaş ilerlemesi ve zamana yayılacak olması yüzünden projeye veda etmek zorunda kaldı.