Abone Ol

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen'in yaşı sosyal medyayı karıştırdı

Cuma akşamların reyting rekortmen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Çimen karakteriyle büyük beğeni toplayan Selin Türkmen güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor.

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen'in yaşı sosyal medyayı karıştırdı

Dizide Sıla Türkoğlu (Doğa)'nun kız kardeşi ve Evrim Alasya (Kıvılcım)'ın kızı 'Çimen' rolünü oynadığı ünlü oyuncu yaşıyla sosyal medyada gündem oldu. Herkesin 44 sandığı Türkmen aslında kaç yaşındaymış.

Show Tv'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti konusu ve oyuncu kadrosuyla gündemden inmiyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yaşıyla gündem oldu. Sosyal medyada 44 yaşında sanılan güzel oyuncunun gerçek yaşı ortaya çıktı.

Kerimcan Durmaz geçtiğimiz günlerde diziyi izlerken bir video paylaştı. Kerimcan, "Dizideki Çimen gerçek hayatta 44 yaşındaymış!" diye şaşkınlığını dile getirirken herkesin ağzı açık kaldı.

Kısa zamanda sosyal medyada gündem olan videoyu izleyenler hemen Google'a "Selin Türkmen" diye yazdı.

Çıkan arama sonuçlarına göre ünlü oyuncunun 1979 yılı doğumlu olduğu yazıyordu. Konu ile alakalı kullanıcılar Türkmen'i soru yağmuruna tutunca güzel oyuncu açıklama da bulundu.

Selin Türkmen sosyal medya hesabın üzerinden yayınladığı bir video ile "1 Ağustos 2000 doğumluyum. 23 yaşındayım. İsim benzerliği nedeniyle arama motorunda hata olmuş."

Hikayenin devamında Kerimcan Durmaz'ın o videosunu "Beni yakan video" diye paylaştı.