Abone Ol

Kızılcık Şerbeti’ne flaş transfer: O isim ortalığı fena karıştıracak, Görkem’i kim canlandıracak?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi "Kızılcık Şerbeti", yeni transferiyle izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Dizi ekibine katılan Özge Özacar, Ömer karakterine hayat veren Barış Kılıç'a eşlik ederek ekranlara damgasını vuracak.

Kızılcık Şerbeti’ne flaş transfer: O isim ortalığı fena karıştıracak, Görkem’i kim canlandıracak?

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcılığını üstlenen Gold Film'in liderliğindeki ekip, diziyi daha da zenginleştirmek için Özge Özacar'ı kadroya dahil etti.

Özacar, dizide Görkem karakterini canlandıracak ve yarın akşam ekrana gelecek bölümde izleyiciyle buluşacak.

Dizinin 45. bölümünden öne çıkan sahneler arasında Abdullah ve Alev'in neşe içinde vakit geçirdiği anlar, ailelerin bir araya geldiği yemek masası ve Görkem'in iki farklı haliyle Ömer'in karşısına çıkması dikkat çekiyor. Tanıtım, merak uyandıran olaylarla dolu yeni bölümün müjdesini veriyor.

Ömer'in Kıvılcım'a yaptığı yalanlar ve yaşanan gelişmelerin ardından gerilim yükselirken, Görkem'in Ömer'in hayatına girişiyle diziye farklı bir dinamizm kazandırılması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti, modern ve realist bir kadın olan Kıvılcım'ın, kızlarının farklı dünya görüşlerine sahip erkeklerle evlenmesi sonrasında yaşanan komik, duygusal ve çekişmeli olayları konu alıyor. Dizinin yeni bölümü, izleyicilere sürükleyici anlar ve beklenmedik gelişmeler vaat ediyor. Özge Özacar'ın ekibe katılmasıyla birlikte, dizi severler yeni bir karakterin hikayesine tanıklık edecekler.