Abone Ol

Kızılcık Şerbeti'ne fenomen transferi: Meriç Keskin kimdir?

Ekranların merakla takip edilen dizisi "Kızılcık Şerbeti"ne sosyal medyadan ünlü bir isim konuk olacak.

Kızılcık Şerbeti'ne fenomen transferi: Meriç Keskin kimdir?

Cuma günlerinin sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti"ne bu akşamki bölümde sosyal medyan fenomeni Meriç Keskin konuk olacak.

Show TV’nin, reyting rekortmeni, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’nin bu akşam yayınlanacak bölümüne sosyal medyanın tanınmış ismi Meriç Keskin konuk olacak.

Dizinin merakla beklenen bölümünde Meriç Keskin, Zülkar’ın (Bahtiyar Memili) arkadaşı Hamiyet karakterine hayat veriyor. Bölümde Zülkar’ın davetiyle Hamiyet’in Ünallar’ın evine gelişi izleyenleri kahkahaya boğacak.

Meriç Keskin Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oldu. Yayımlanan fragmanın ardından yurttaşlar ünlü fenomenin yaşamını merak etti. Peki, Meriç Keskin kim, kaç yaşında, nereli? Meriç Keskin'in mesleği ne?

Meriç Keskin konuk olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü fenomenin yaşamı ve mesleği yurttaşlar tarafından merak edildi. Peki, Meriç Keskin kim, kaç yaşında, nereli? Meriç Keskin'in mesleği ne? İşte ayrıntılar...

MERİÇ KESKİN KİM?

Meriç Keskin 24 Ekim 1986 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Macar Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Meriç Keskin kendini okur, gezer ve yazar olarak tanımlıyor. Meriç Keskin; gezi yazıları yazıyor, sosyal medya ile uğraşıyor.