Abone Ol

Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen ve bazı sahneleri yüzünden RTÜK tarafından inceleme altına alınan Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

O SAHNEYE YORUM YAĞDI

Çimen'in Gökhan'ın eşine giderek yaşananları anlatması aileyi karıştırdı. Babasından azar işiten ve tokat yiyen Gökhan, ailesinin isteği üzerine Çimen ile imam nikahıyla evlenmek için harekete geçti.

Gökhan'ın "Eşimden boşanacağım ama görüşmemiz için imam nikahı kıymamız lazım" sözlerine inanan Çimen, teklifi kabul etti.

Gökhan ile imam nikahıyla evlenen Çimen, sevdiği adam için bir de tesettüre girdi.

Ailesine evlilik haberini vermek için eve gelen Çimen'in tesettüre girdiğini gören Doğa, Kıvılcım ve Sönmez Hanım'ın ağzı açık kaldı.

'SAÇMALADILAR ARTIK...'

Kızıcık Şerbeti'ndeki bu sahneye sosyal medyada; 'Saçmalamaya başladılar artık', 'Kadınlar Günü'nde yayınladıkları bu sahne hiç olmadı' gibi yorumlar yapıldı.