Abone Ol

Kızılcık Şerbeti'nde Görkem ve Ömer'in ilişkisi patlıyor: Amcamla işi pişirmiş..

Kızılcık Şerbeti'nin 65. bölümünden bomba gibi bir fragman geldi. Fragmanda Ömer ve Görkem'in ilişkisi ortaya çıkıyor. İşte heyecanı dorukta bırakan 64. bölümün ardından merakla beklenen fragman...

Kızılcık Şerbeti'nde Görkem ve Ömer'in ilişkisi patlıyor: Amcamla işi pişirmiş..

Kızılcık Şerbeti 65. bölümde Ömer ve Görkem'in ilişkisi ortaya çıkıyor. 

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan dizinin son bölümü yine büyük ses getirdi.

YENİ BÖLÜM İFŞA OLDU

Bölümün son sahnesinin yayınlanmasıyla birlikte bir X kullanıcısı 65. bölümün ilk sahnesini sızdırdı.

Senaryodan sızdırılan bu sayfaya göre Nilay'ın kendini savunmak zorunda kaldığı ve ilk etapta ona kimsenin inanmayacağı görülüyor. Dizideki bu sahneye sosyal medyada; 'Çok etkileyici bir sahneydi', 'Oynamadı yaşadı', 'Gerçek bir deli gibiydi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Dizinin son bölümünde Nilay, Görkem'in iftirasına uğradıktan sonra Fatih ona inanmıyor.

Ömer ve Görkem'in ilişkisini öğrenen Nilay, ilişkiyi ortaya çıkaracak.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN 64. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Doğa’nın yeniden bir araya gelmek için istediği şartı yerine getirmekten zorlanan Fatih’i zor günler beklemektedir. Rüzgar’ın, Abdullah ile konuşması Nursema’yı çok zor durumda bırakır.

Abdullah kızının kanalda çalışmasına kesinlikle izin vermez. Rüzgar yaptığı hatayı anlamıştır ancak artık çok geçtir. Çimen, Kıvılcım’ın asistanı olarak şirkette çalışmaya başlar. Kıvılcım ve Çimen’in şirkette olması, Abdullah ve Ömer’in arasındaki ipleri git gide germektedir. Nilay adını verdiği kremin üretim aşamasını da yakından takip etmektedir. Kıvılcım ve Ömer’in Ünal ailesini eve yemeğe davet etmesi büyük bir sürpriz ile sonlanacaktır.

Nursema’nın alacağı bir ödül için Ünallar törene hep birlikte gider. Pembe kızını yeniden evlendirmek için harekete geçer ancak tüm çabaları Nursema tarafından bertaraf edilir. Pembe ve Görkem arasındaki gerginliğe Nilay’ın dahil olması çatışmayı çok büyük bir boyuta taşıyacaktır.

İŞTE KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMANI