Abone Ol

Kızılcık Şerbeti Nursema kimdir? Ceren Yalazoğlu Karakoç kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

Her cuma izleyicisiyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin başrolünde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç rol alıyor. Ses getiren dizide Nursema karakterini usta oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç canlandırıyor.

Kızılcık Şerbeti Nursema kimdir? Ceren Yalazoğlu Karakoç kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

Cuma günleri izleyicisiyle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisi İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çekiliyor. Yayınlandığı gün, sosyal medyada trend olan dizide Nursema karakteri dikkat çekiyor. İzleyiciler tarafından araştırılan Kızılcık Şerbeti Nursema kimdir? Kızılcık Şerbeti Nursema gerçek adı ne? Ceren Yalazoğlu Karakoç kaç yaşında, nereli, eşi kim? 

KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti Nursema, ev işleriyle ilgilenen evcimen, asosyal biridr. Sergi açmak istese de ailesni ikna edemez. Evlenip aile kurmak isteyen Nursema, aile üyeleriyle de anlaşamıyor. 

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ KİMDİR?

Ceren Yalazoğlu Karakoç, 1984 yılında Ankara'da doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları bölümünde mezun olan oyuncu, uzun yıllar Ankara'da yaşadı. Üniversite eğitiminin ardından Beni Affet isimli günlük dizide Kader karakterine hayat verdi. Ceren Yalazoğlu Karakoç, 2013 yılında kendisi gibi oyuncu Osman Karakoç ile evlendi. 

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ DİZİLERİ

Beni Affet,
Maria ile Mustafa,
Akıncı