Abone Ol

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu kimdir? Cüneyd akıl hastası mı yoksa ermiş mi?

Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyt (Cüneyd) karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu gündemde yer alıyor. FOX TV’de yayınlanan ve her pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mert Yazıcıoğlu'nun hayatı ve dizide canlandırdığı karakter merak ediliyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i kimdir, kimin oğlu? Cüneyt'in Annesi babası nerede? Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu kimdir? Cüneyd akıl hastası mı yoksa ermiş mi?

Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Ömür Atay'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Şükrü Necati Şahin kaleme alıyor. Mert Yazıcıoğlu ise dizide Cüneyd karakterini canlandırıyor. Peki Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu kimdir?

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN CÜNEYD GÜNEŞ'İ KİMDİR?

Pozitif bilimlerle bakılırsa tedaviye muhtaç, tarikat dünyasından bakınca cezbe ve hikmet sahibi bir velidir. Psikiyatr Levent, Zeynep ve Meryem’le tanışması hayatını derinden etkileyecektir.

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

10 Mayıs 1993'te İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümüne kaydoldu. Bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine gittiğinde oyuncu olmaya yönelik ilk adımı attı.

İlk olarak Sumru Onat'ın kurduğu Cast 33 ajansıyla ve sonrasında Ümit Çırak ile tanıştı. Ümit Çırak'tan 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almaya başladı. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Dedemin İnsanları adlı filmle oyunculuğa başladı.

2013-2016 yılları arasında FOX'ta yayımlanan; başrollerini Ece Uslu, Özcan Deniz, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin olduğu Karagül adlı dizide "Baran Şamverdi" karakterini canlandırdı. Daha sonra Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide "Fırat" karakterini, Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizide ise "Korkut" karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan İyi Oyun adlı Sinema filminde "Cenk" karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Bir Litre Gözyaşı adlı dizide "Mahir Yetkin" karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Sinan" rolünü oynadı.