Abone Ol

Kız partileri, ateşli öğretmenler! Erkekleri ne baştan çıkartır?

Kadınların en tuhaf hallerinin erkeklere seksi çağrıştırdığını bilioyor musunuz?

Kız partileri, ateşli öğretmenler! Erkekleri ne baştan çıkartır?

ERKEĞİ BAŞTAN ÇIKARAN 20 OLAY

1.Kız partileri
Kadınların çoğunlukta olduğu partiler konusunda ne düşünüyorsunuyorsunuz? Kızlar arası muhabbetlerinin sizi bayacağını ortada. Evet, partinin başlangıç suresi biraz sıkıcı olabilir ama içkiler su gibi aktıkça kızlara bir rahatlamanın geleceğini de göz önünde bulundurun! Kızlar her anlamda açılıp saçılmaya başlayınca sizin geceniz başlayacak, içinizdeki kurdun uyanmasma fırsat verin!

2.Çizgi film karakterleri
Herhalde en seksi karakter olarak tarihe geçen Jessica Rabbit'i fantezilerimize konuk etmek suç olmasa gerek!

3.Cinsel suçla yargılanan kadınlar
Seks oyunlarının ters gitmesi .üzünden hâkim karşısında ayakta a kilen bir kadından daha seksi bir sey var mıdır? En yakın arkadaşını, getirdiği oğlanlarla sevişmedi diye öldüren Amerikalı öğrenci Foxy Knoxy hakkında ne düşünüyorsunuz? Onun gibi fantezişinas bir ablayla birlıkte olduğunuzu hayal etsenize!

4.Nefes nefese kalmak
Otobüsün arkasından koşan bir hatun ne kadar seksi gelebilir diye düşünebilirsiniz... Ancak bazı erkekler onların nefes nefese kalmış hallerini çekici bulabiliyor. Göğüslerinin kabarıp sönmesi kimileri için yeterince tahrik edici...

5.Ateşli öğretmenler
16 yaşındaki oğlanları azdıran kadın öğretmenlerden bahsediyoruz. Mini etekli öğretmeniniz sıraya oturduğunda aklınıza matematik problemlerinin gelmediği kesin! Kırık not almak mı? Kendinizi şanslı sayabilirsiniz! Belki de söz konusu öğretmeninizden özel ders alma fırsatını yakalarsınız...

6.Dövüşen kadınlar
Bir gece kulübünde iki kızın, birbiriyle yumruklaşmasını, "bir araba kazasına tanık olmuş gibi gözünüzü ayırmadan izleyebilirsiniz. Saç çekmeler, birbirlerini tırmalamalar... Kadınların birbirini tokatlamasını izlemek, horoz dövüşü seyretmekten daha zevklidir, emin olun!

7.Kalın kollar
ilginç bir şekilde kalın kollar çoğu erkeklerin ilgisini çekiyor. Yemeğe tuz koyarken sallanan kolun sevişme isteği uyandırmasını garip bulsak da yadsınamaz bir gerçek olduğunu da kabul ediyoruz!

8.Emziren kadınlar
Aklınızdan "Sadece bebekler için mi?" diye geçiyor değil mi? Annelik duyguları, kadınları daha cesaretli kılıyor. Çocuğunu emzirmek için bulundukları ortamı önemsemeden göğsünü açmış kadınlara her yerde rastlamanız mümkün! Kimileri bunu doğal bir durum gibi görüp umursamıyor. Bazıları ise, bu manzaraya şahit olduğu için kendini şanslı sayıyor.

9.Akmış göz makyajı
Gözlerdeki maskaranın yanaklara akmış olması genelde ağlamanın bir göstergesidir. Aklınıza depresif ve ağrıza mankenler geliyor öyle değil mi? peki ağlayan kadınlar konusunda ne düşünüyorsunuz? Onların ilgiye ihtiyacı olduğu bir gerçek. Haydi, onu tesselli etmek için bir hamlede bulunun!

10.Üniformalar
Örgülü saçlar, kravat eski günleri hatırlattığından olsa gerek hala etki gösteriyor!

11.Çakır keyif kızlar
Çakır keyif kıvamında ki hiçbir şey söylemeye gerek yok onları yatak odasında kontrol altına alamk en" iyisi!

12.Sıkıcı ev kadınları
Sıkı vücutlara sahip çocuklarını okula götüren canı sıkkın anneleri neşelendirmek istemez misiniz? "Desperate Housevvives" dizisindeki birbirinden seksi kadınları gözünüzün önüne getirin ve topunuzu komşunuzun bahçesine kaçırın ve neler olabileceğini görün!

13.Tıkınmak
Kebap salonunda sıraya girmiş kızları görmek ve en büyük boy döner istemeleri gerçekten erkekleri azdırıyor. Ne derler bilirsiniz "Şişman kızlara daha fazla şey yaptırabilirsiniz!" Acılı sos isteyen var mı?

14.Argo konuşma
Zamanlaması iyi yapılmış argo bir kelime, konuşmayı hareketlendirmek dışında bir şey demek değildir. Çoğunlukla argo kelimeler, küfürler yatak odalarını canlandırmak için saklanır. Erkeklerin aklı sekse çabuk kaydığından, kapılı kapıların ardında yapılan el hareketi veya argo konuşmalar bu durumu kolaylaştırıyor diyebiliriz. Diğer zamanlarda ise yoldaki yabancıyı işaret etmesinden bir farkı yoktur.

15.Seksi bir şekilde dumanı üflemek
Aslında tüm sigara içiş sekilleri seksidir. Sigaradan derin bir nefes alıp gözlerini gözlerinize dikip dumanı yavaşça üflemesi sekste ne kadar iyi olabileceğini düşündürtüyor mu? Ayrıca tüm güzel kızların sigara içmek için kapı önüne çıktığını unuymayın! Onlarla yakınlaşmak her zaman daha kolay olacaktır!

16.Sarhoş gece kulübü çıkışları
Gece klüpleriden çıkıp taksiye binerken yakalanan ünlülerin fotoğrafları genelde en seksi hallerini yansıtır. Rüyalarınızı süsleyen popun prensesi Sarah Harding bunun mükemmel bir örneği olabilir. Geceden kalma gözlerinin kaymış hali, yolda yalpalayan yürüyüşü ile taksiye binerken verdiği frikik pozları her zaman onu gündemde tutar. En çok merak edilen ise evine vardığında kendinden geçip geçmediği!

17.Dengesiz davranışlar
Ah Britney! Saçlarının kazıttığında fazla kaynamış bir yumurtaya benzemişti amakim Amerika'da bayan stress ile birlikte bir gece geçirmek istemez ki? Bütün kadınlar biraz dengesizdir ama Britney elinde şemsiye ile park etmiş arabalara saldırdığında bu konuda kesinlikle bir ödülü hak etti.

18.Boxer'ınızı giymesi
Kadınlarıb erkek kıyafetleri içinde seksi göründüğü tek yer... Artı , bu boxerlar tam yaramaz parmaklarınıza göre tasarlanmış!

19.Ateşli polis kadınlar
Üniforma her erkeği cezbeder. Polis Akademisi filminde ki seksi hatun Kim Catterall'ın hala hafızalarda olmasının bir sebebi bu üniforma olayı!

20.Çığlık
En sevdiği elbisesinin üzerine birşey dökmüş, mutfağı dağınık bırakmış olabilir yada sadece onu dinlemediğinizi düşündüğünden kıyameti koparabilir. Bütün bunların sizin üzerinizdeki etkisi ise onunla sevişme çok testosteron artışı diyebiliriz kısaca!

Habertürk