Abone Ol

Kız çocuklarımın üvey babası bir sapık

İngiltere'de yaşanan olayda, iki kız çocuk babası adam, çocuklarının pedofili hükümlüsü üvey babalarıyla kalmasına isyan etti. 

Kız çocuklarımın üvey babası bir sapık

Sosyal hizmetleri suçlayan adam, eski eşinin güvenliği çocukları odalarına kilitleyerek sağladığını söyledi.

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, pedofili adamın, 13 yaşın altındaki bir kıza cinsel tacizde bulunmaktan hüküm giydiği belirtilen adamın, küçük kızların odasına gitmemesi için evde çeşitli önlemler olduğu belirtildi. Sosyal hizmetlerin sapık adamla eski eşinin yanına taşınmasını iznini verdiğini söyleyen baba, odalarında kilitli yaşayan kızlarının tuvalete gitmek istedikleri zaman annelerine bebek telsizi üzerinden seslendiklerini söyledi.

25 yıllık eşinin kızlarının olduğu evde pedofili adamla birlikte yaşamasına isyan eden baba şöyle konuştu: "Aklı başında olan biri nasıl pedofili bir adamın çocuklarla yaşamasına izin verebilir? Göstermelik güvenlik önlemlerini kim kontrol ediyor? Sosyal hizmetlerden bunu denetleyen kimse yok. Çocuklarıma, anneleri banyodayken kim bakıyor? Bu olay büyük bir rezalet.

Seks Suçluları Listesi'nde ismi yer alan adamın 16 yaş altındakilerle denetimsiz iletişim kurması mahkeme tarafından yasaklanmıştı. Annenin, pedofili adam ve çocukları arasında iletişimi sağlamak için "onaylanmış kişi" başvurusu yaptığı, bunun onaylanması üzerine ertesi sene çiftin evlendiği belirtildi.

Sosyal hizmetlerin ilk olarak "çocuk tacizcisi adamın evde kalması" kararını reddettiğini ancak annenin çocukların odasına kilit ve alarm taktıktan sonra sapık adamın çocuklarla aynı evde kalmasına izin verildiği açıklandı.

Baba, sosyal hizmetlerin hata yaptıklarını kabul etmemek için aldıkları kararı tersine çevirmediklerini iddia etti.

Ailenin isimleri yasal gerekçeler nedeniyle açıklanmadı.