Abone Ol

Kız Çocuğunu Kameraların Önünde Taciz Eden Sapık Serbest!

Kız çocuğunu kameraların önünde elleyip, öperek taciz eden sapık, video görüntülerine rağmen serbest bırakıldı. Aile karara isyan etti.

Kız Çocuğunu Kameraların Önünde Taciz Eden Sapık Serbest!

Konya'da yaşanan olayda, evlerinin altındaki markete inen 12 yaşındaki kız çocuğu hayatının şokunu yaşadı. Markete girdikten kısa bir süre sonra küçük kız çocuğunun arkasından yaklaşan Mustafa K. (85) isimli sapık çocuğu taciz etti.

ÖPTÜ, ELLEDİ, SARILDI

Güvenlik kameralarına takılan görüntülerde, marketten içeriye müşteri gibi giren Mustafa K.'nın, doğrudan küçük çocuğa yöneldiği taciz eylemini saniyeler içinde gerçekleştirdiği görüldü.

Küçük çocuğun aniden arkasında geçen, önce sarılan sonra elle taciz edip öpen sapık, olay yerinden hızla ayrıldı.

Neye uğradığını anlayamayan küçük kız çocuğu olayın şokuyla ağlamaya başlarken, konyu ailesine anlattı.

AİLE ŞOK OLDU

Evlerinin altındaki markette kızlarının taciz edildiğini öğrenen aile soluğu karakolda alırken, güvenlik birimleri kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Kameralarda taciz olayı saniye saniye görüntülenirken, şahsın kimliği tespit edilerek gözaltına alındı.

SAVCI TUTUKLAMA İSTEDİ, MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Emniyetteki işlemlerinin ardından savcının karşısına çıkarılan sapık Mustafa K. tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Savcının tutuklama talebi, kamera kayıtları ve ailenin şikayetine rağmen mahkeme, Mustafa K.'yı adli kontrolle serbest bıraktı.


Adli kontrolle serbest bırakılmasının ardından Savcı yaşananlara tepki göstererek, bir üst mahkemeye tutuklama talebini yineledi. Ancak üst mahkeme de sapığın tutuklama talebini reddetti.

AİLEDEN TEPKİ: "BÖYLE ADALET OLMAZ"

Savcının iki tutuklama talebini de reddeden mahkemeye tepki gösteren aile "Böyle adalet olmaz. Kamera görüntülerine, tacize rağmen şahıs serbest bırakılıyor. Bu çocuğun psikolojisi, bizim psikolojimiz ne olacak" diye tepki gösterdi.