Abone Ol

Kız arkadaşım minibüste fantezi istiyor

Haydar Dümen'e sorulan en komik 10 soru ve yanıtları

Kız arkadaşım minibüste fantezi istiyor

Kadınlar peşimde koşuyor 

25 yaşındayım. İlişkiye girince 2 saati buluyor, yorulmuyorum. Kadınlar arasında dedikodu yayıldı. Herkes peşimde koşuyor, para teklif edenler bile var. Sevdiğim kızla olursam bu süre kısalır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, sen biraz para toplamaya bak. Azgın kadınlar sağ olsun. Böylece keseler dolsun. Valla sana da aşk olsun. İyi pazarlayıcısın. Gel sana ticaret ya da turizm bakanlığında görev verelim. Çelik çomak oynatarak dış borçları sıfırlayalım. Geçen gün şöyle bir olay oldu. Yolda giderken kadının biri başkasına çarptı. Aralarında bir tartışma başladı. Sonra anlaştılar. Meğer çarpan sana koşuyormuş, çarpılan da yorgun bitkin senden dönüyormuş. Birbirlerine sarıldılar, ardından kaldırımlara yayılmış bir mahalle kafesine daldılar. Sevdiğin birini bulursan evlenmeden önce hayatını anlat kızı üzme.

Kız minibüste fantezi yapmak istiyor

Kız arkadaşımla 2 ay önce ilişkiye girmeye başladık. Kız önce korktu, ağladı. Şimdi ise minibüste bile fantezi istiyor. Onun bu isteği artar mı yoksa azalır da benden sıkılır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, şu minibüs olayı keyifli şey be! Şimdi düşün, fonda çok güzel arabesk şarkılar... Orhan Baba mı desem, Müslüm Amca mı, Kibariye Teyze mi? Onlar döktürürken tabii ki insanın kanı kaynar. Aynı acılı orman kebabı yerken insanın dili damağı doymak bilmez ya, işte öyle. Minibüste bu şarkıları dinleyen gelir aşka: “Ah ulan ah! Kader utansın” der! Aklından neler geçer? Aşk, seks, fantezi... İşte senin kız arkadaşın bunu yaşıyor, elinde değil. Fantezilere bir şey demiyorum ama şu minibüstekine bir son verin. Hemen orada, o durakta inin. Öteki durağa kadar ne olacağını ben bile kestiremiyorum!!! Ve en kestirme yoldan koşar adımlarla güvenli bir yere sığının. Tabii bu da bir ev ortamı olsun. Ama asla kızın evi olmasın. O gün abisi işten erken çıkmış olabilir, dikkatli ol. Bak bu kadar nasihatı sana baban bile vermez. Bugün babalığım tuttu, bol keseden dağıtıyorum, kıymetini bil.

Penisime ip bağlasam? 

14 yaşındayım. Sorunum penisimin ince olması. Her gece yatmadan önce penisime ip bağlayıp gersem olur mu?

CEVAP: Kopar yavrum, kopar. Derin uykuda bir dönüş yaparsın küt diye kopar. Yaşanmış bir olaydır: Çocuklar tarlada öküzlerini otlatıyorlar. Bir ufaklık güneşin altında uyumuş kalmış. Arkadaşları, çocuğun penisine ip bağlıyorlar. İpin de tek ucunu da öküzün boynuzuna takıyorlar. Güya gülüp eğlenecekler. Öküz kafasını birden çevirince penis dipten küt diye kopuyor. Koparma yavrum koparma. O işe yarayacak. Onu beğenen biri olacak.

1500 kalori harcar mıyım?

26 yaşındayım. 103 kiloyum. Mastürbasyon yapan kişi 1500 kalori harcıyormuş. Mastürbasyon yapsam zayıflar mıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, bir mastürbasyon 1500 kalori olsa, “Günde 5 atıyorum(!)” diyen 7500 kaloriyle mahalleyi bile ısıtırdı. O da mastürbatör değil, jenaratör olurdu. Sana insan jenaratörü diyesim geliyor. O zaman senin yağına, yakıtına bakalım. Çok yeme, kilona kilo katma, jenaratörün de kayışını kopartma. Yemekte perhiz kadar mastürbasyonda da irade düğmesine bas, yakıtı da azalt ki dengeler kurulsun. Yoksa iğne ipliğe dönüverirsin vallahi, ben çekemem bu vebali.

Sevişirken uyuyakalıyorum 

Penisimin ereksiyon hali ise 6 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Sevişmeye başladık ama ben uyuyakaldım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Yaş kaç, yaş sevgili okurum. Yaşı öğrendik yani 18 diyelim. Peki kilo ne kadar? 80’nin üzerindeyse penisin yarısı kasıktaki yağ dokusu içinde saklanıyor. Eğer kilon 60’larda ise, boyu küçük. Ama ufaklık formülünü bulmuş. ‘Uyusunda büyüsün’ moduna uymuş. Sen girdin kızın koynuna, bu sefer geldin bilinçaltının oyununa. Bilinçaltın henüz çocuk. Kızı anasının kucağı sanıyor ve kendini kızın kollarına bırakıyor. Ya kızımıza ne demeli? Bir yanda boyu, öteki yanda erkeğin uykusu.

Kız ‘Piercing taktır’ dedi 

18 yaşındayım. Kızlar penisimi görünce ürküyor. Bir kız arkadaşım penisimin kenarlarına piercing taktırmamı önerdi. Siz ne dersiniz?

CEVAP: Piercing işi pahalı yavrum. Sen maske taktır, maske. Örneğin prezervatifi resimle. Güler yüzlü olsun. Göz rengini partnerin seçsin. Sarı saçlı bir kız resmi asla olmasın, partnerin kıskanır. Dilersen kendi penisini de boyarsın. Demek ki kızlarımız da azmış! Değerli okurum, beni mi dinleyeceksin yoksa kızların önerisine mi kulak vereceksin? Kozlar onların elinde, kızların dediği olur. Piercing için penisinin derisi delinince acısı da içine işleyince bas feryadı, hatırla Haydar Hoca’nı.

Şişme kadınlar daha çekici geliyor

21 yaşındayım, yakışıklıyım. Şişme kadınlarla ilişkiye girmek normal ilişkiden daha çok hoşuma gidiyor. Onları daha çekici buluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Yavrum, sizler ‘Şişmeler Derneği’ kursanız! Ve bunun sanayisini büyütseniz memlekete büyük hizmet olur. Çeşitli modellerini yaparsınız, kimsenin gözü arkada kalmaz, ulaşamadım demez. Örneğin; Marilyn Monroe, Sophia Loren, benim yenilere pek aklım ermiyor. Yabancılardan şaşmayın, sakın ha bir yerli model yaptırıp satışa sunmayın. Haftasına soluğu öteki dünyada alırsınız. Bak ben buradan reklama başladım bile. Kadın dırdırı yok, yemesi, içmesi, gezmesi, giyinmesi, yazlıktır, kışlıktır, seyahattir, takı, kuaför hiçbiri yok. Üstelik ağzı var, dili de yok. Yatır kayınvalidesinin kucağına, 1 hafta anan başını okşasın. Ancak ufak iki kusuru var; biri soğuk, onu ısıtırsın, ikincisi, ruhu da yok! Eğer senin de ruhun yoksa bir yastıkta kocarsınız. Ömür boyu mutluluklar, Haydar Hocanız da bu yaşta bu zekanızı kutlar.

Boyum gibi penisim de uzar mı? 

15 yaşındayım. 1.75 boyundayım ve 60 kiloyum. Penisim 16 santim. Acaba boyum ve penisim daha da uzar mı?

CEVAP: Bence uzamasın, ayrıca neden uzasın ki? Tarlaya ya da bahçeye korkuluk mu olacaksın? Yoksa basketbolda şampiyonluğu mu yakalayacaksın? Ülke ortalamasında boy uzunluğun yerinde. Biraz daha büyüyeceksin. Ananın pişirdiği mantıları, revanileri yiyeceksin. Kilo da alacaksın. Oraya demir atıp çevrene bir bakacaksın ki kızlar dolu. Çoğu değiştirip yolunu sana yönelmişler. “İşte aradığımız genç bu” demişler. İyi ama bu falıma sen bana söz ver: Girme kızların kanına.

Prezervatif tırtıklıysa çocuk huysuz olurmuş

23 yaşındayım. Yakında evleneceğim. Prezervatifin çok çeşitleri varmış. Duydum ki çilekliyse çocuğun neşeli, muzluysa somurtkan, tırtıklıysa huysuz olurmuş. Böyle bir şey olması doğru mu?

CEVAP: Hangisini istersin oğlum? Bizde çeşitleri bol. Kanlısı var, kansızı var. Ağıt yakanı var, neşeden göbek atanı var. Zıpkın gibi olanların yanında deniz anası gibi kumsala vuranları var. Uslusu var, yaramazı var. Yatak yorgan aramazı var. Var oğlu var da, niyetinde ne var. Parfümlüsü pahalı. Böylesi olsa anasıyla onu paylaşamazsın. Delikanlı olunca da kızların elinden alamazsın. Sen istersen üç ay muz ya da çilek kürü yap. Sonra evlen. Önce karını sev, ona tap. Sonra çilekli yorganı üzerinize at ve keyfine bak. Aman dikkat!

Hergün acılı dürüm yiyorum, acaba ondan mı acıyım?

17 yaşındayım. Kendimden 2 yaş büyük sevgilim var. Onunla oral seks yaptık, bana penisimin acı olduğunu söyledi. Babam kebapçı, her akşam 2 acılı dürüm yiyorum. Bunun anlatınca kız sorunun bundan kaynaklandığını söyledi. Ne olur yardım edin. Acıdan, dürümden, babamın mesleğinden nefret etmek üzereyim. RUMUZ: ACILI DÜRÜM

CEVAP: Acılı dürüm, peyniri yağsız, eti danadan olsun. Yufkası iyi pişsin, yanında bir bardak ayran, iki domates... Lütfen söyle babana bunları bana göndersin. Öyle ya biz de yemek yiyeceğiz, çay içeceğiz. Yaptığımız işe de bir değer biçeceğiz. Benim gözüm yükseklerde değil. Kulağına söyleyeyim eğil. Hani Yunus Emre’nin “Cennet cennet dedikleri birkaç köşkle, birkaç huri” sözünü duyan gençlerden biri ayağa kalmış “Daha ne olacaktı” demiş. Bunun gibi işte köşk möşk, huri muri istemem. Bir dürüm bir çözüm, anlaştık mı iki gözüm. Bir dürüm için bana ne diller döktürdün. Sana gelince; babanın mesleğine saygı duy. Acıyı kes, kurala uy. Organa sür biraz tatlı, sonra olacaksın beyaz atlı!!!

Posta