Abone Ol

Kıvanç Tatlıtuğ'un Fransız sevgilisi aileye girdi!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Fransız sevgilisi Florence Eugene’yı Bodrum’da anne ve babasıyla tanıştırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Fransız sevgilisi aileye girdi!

KIVANÇ’IN FRANSIZ AŞKI AİLEYE GİRDİ -FOTO GALERİ-

Vatan’dan Umut Ünver’in haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ reklam filminde birlikte oynadığı Fransız sevgilisi Florence Eugene’yi ailesiyle tanıştırdı. Anne Nurten Tatlıtuğ ile baba Erdem Tatlıtuğ’un müstakbel gelin adayıyla buluşması Bodrum Yalıkavak’daki Palmarina’da gerçekleşti. Nusret Restorant’ta 3 saat süren yemek sonrası çıkışta basın mensupları tarafından görüntülenen Tatlıtuğ ailesi, patlayan flaşlarla şaşkına döndü. Anne Nurten Tatlıtuğ’un ilk tepkisi “Yapmayın çocuğum” oldu.

İşte Kıvanç’ın Magnum reklamı çekimleri!.. FOTO GALERİ-

‘Ailemi yayınlamayın’

Kıvanç Tatlıtuğ ise muhabirlere “İnsan bir hal hatır sorar” diyerek sitem etti. Daha sonra da “Olur böyle şeyler tamam. İyi misiniz” diye gönlünü aldığı muhabirlere ilginç bir teklifte bulundu. Muhabirlere “Ailemin fotoğrafını yayınlamayın ben de bizi motorsiklet üzerinde görüntülemenize izin vereyim” dedi. Bu teklife olumlu yanıt alamayan Tatlıtuğ sevgilisiyle motoruna atlayarak, hızla uzaklaştı.

ANNEDEN TEPKİ

Sevgilisiyle mekandan çıkan Tatlıtuğ’u anne ve babası uğurladı. Anne Nurten?Tatlıtuğ,?muhabirlere “Yapmayın çocuğum” diye tepki gösterdi.

Kuzey’in sesinden Kum Gibi!.. VİDEO

DELİ KUZEY, ALİ’Yİ BÖYLE KURTARDI! VİDEO

KUZEY’DEN YALNIZIM DOSTLARIM! VİDEO

Kıvanç Tatlıtuğ ve Merve Boluğur sevişti!.. FOTO GALERİ-

Kuzey Güney’deki Haydar Haydar şarkısı!.. VİDEO