Abone Ol

Kısmetse Olur'dan kim elendi sızdı, yeni gelen bile belli

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sızdı. Kismetse Olur 3 Nisan pazar eleme gecesinde gidecek isim damatlar evinden olacak. Peki yeni gelen Emre Gül kimdir?

Kısmetse Olur'dan kim elendi sızdı

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi ve yeni gelen kim olacak sorusunun yanıtı günler öncesinden sızdı. Bu hafta elenen isim Kısmetse Olur damatlar evinden çıkacak. Mehtap Taşkıran'ın romantizm dolu aşka yelken açtığı damat adayı Ali Sundu elenecek. Peki yeni gelen Emre Gül kimdir?

Kısmetse Olur yarışmasında cumartesi günü açıklanacak olan SMS birincileri de çoktan medyaya düştü.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ?
Kısmetse Olur evinde haftanın birincisi gelinler evinden Nur Erkoç olacak.

Damatlar evinden birinci çıkan isim ise Murat ile ses kaydı çıkan Semih Kurtulmuş olacak. 10 bin liralık çeki kazanan isem Nur Erkoç olacağı için elenen isim damatlar evinden çıkacak.

Kısmetse Olur evinden bu hafta elenen damat adayı da Ali Sundu olacak. Ali Sundu Kısmetse Olur evinde Mehtap Taşkıran ile ilişki yaşıyordu. Haliyle bu eleme Ali Sundu-Mehtap Taşkıran ikilisi için beklenmedik bir zamanda gerçekleşecek.

KISMETSE OLUR EMRE GÜL KİMDİR YENİ GELEN DAMAT ADAYI?
Kısmetse Olur evine Ali Sundu'nun elenmesiyle birlikte yeni bir damat adayı gelecek.

Kısmetse Olur'dan kim elendi sızdı, yeni gelen bile belli - Resim: 1

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayının Emre Gül olduğu ortaya çıktı. Peki kimdir Emre Gül?

24 yaşında olan Emre Gül inşaat işinde çalışıyor. Aynı zamanda modellik yapan Emre Gül kime talip olduğunu açıkça ortaya koyacak.

Emre Gül Kısmetse Olur evinin sosyopat özellikleri taşıyan kızı Melis Buse Betkayan 'a talip olacak.

1.84 boyunda olan Emre Gül sahip olduğu maço havası ile Melis Buse'nin hoşlanacağı bir profile benziyor.

ALİ SUNDU KİMDİR MEHTAP TAŞKIRAN İLE İLİŞKİSİ
Kısmetse Olur evine Erdem Dalfidan'ın elenmesinin ardından giren Bayram Ali Sundu ilk başta Ayça Beğen'e talipli olmuştu.Ayça Beğen tercihini Batuhan Cimilli'den yana yapınca da rotayı Murat'tan ayrılan Mehtap Taşkıran'a çevirmişti.

Mehtap Taşkıran ile Ali Sundu'nun ilişkileri fazlasıyla rol kesmelerle doluydu. Murat ile beraberken agresif kadını oynayan Mehtap Taşkıran, Ali Sundu ile de romantizmin zirvesindeymiş gibi yapıyordu.

Peki kimdir Ali Sundu? Tam ismi Bayram Ali Sundu. İzmir'de yaşıyor. İkizler burcu olan Ali Sundu'nun mesleği ise yaşam koçluğu.

SEMİH VE MURAT SES KAYDI SKANDAL
Semih ve Murat olay yaratan ses kaydında birbirlerine kadın ayırlıyorlar ve onlarla haftasonu kaçamak yapıyorlardı. Bu ses kaydı Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül tarafından da doğrulandı. Semih ve Murat da ses kaydındaki konuşmaları kabul ettiler. Buna rağmen Semih diskalifiye olmadığı gibi bir de ödül verilir gibi Kısmetse Olur yapımcıları tarafından birinci yapıldı.