Abone Ol

Kısmetse Olur'da teyze şoku! Çakarım bir tane...

Kısmetse Olur evinde Erdel Dalfidan ile Melis arasındaki aşkta yeni gelişmeler var. Kısmetse Olur'da bugün koruma altına alınan isimler belli olacak peki kim elenecek?

Kısmetse Olur'da teyze şoku! Çakarım bir tane...

Kısmetse Olur'da yarın kim elendi sorusu yanıt bulacak. Bugün koruma altına alınan isimlerin belli olacağı Kısmetse Olur evinde Erdem ile Melis aşkında sürpriz gelişmeler var.

Yarışmacılarının gerçek kimlikleri hakkında şoke eden iddialar bulunan Kısmetse Olur evinde bugün koruma altına alınan isimler belli olacak. Kısmetse Olur'da haftanın elemesi ise 5 Aralık cumartesi günü yapılacak ve kim elendi sorusu yanıt bulacak.

MELİS'İN TEYZESİ ŞOK ETTİ : ÇAKACAM BİR TANE
Kısmetse Olur evinde Melis'den ayrılarak Cansel ile aşk yaşamaya başlayan Erdem geri dönüş yaptı. Cansel eve dönen Eser'i tercih edince Melis ile Erdem birlikte yola devam etme kararı aldı. Ancak bu durum ailelerini fazlasıyla rahatsız etti. Önce Melis'in annesi Ayten Hanım tepki koydu. Melis ağlamaya başlayınca teyzesi 'Ağlama çakacam şimdi bir tane' diyerek ksert reaksiyon verdi.

KISMETSE OLUR ERDEM VE MELİS AŞKI


Kısmetse Olur'da Ayten Hanım'ın ' Melis'in Erdem'le birlikte devam etmesini istemiyoruz.' sözlerine rağmen olay tatlıya bağlandı. Erdem ve Melis aşkına aileler son bir şans vermeyi uygun gördü.

KISMETSE OLUR AYÇA EMRE AŞKI BİTİYOR MU?
Kısmetse Olur yarışmacılarından Ayça ve Emre sıkıntılı bir hafta yaşıyor. İkilinin ilişkisi bitiyor mu? Ayça'nın hala evli olduğu iddiaları sosyal medyaya düşünce ikili bir daha koruma alamamıştı. Emre'nin ise gerçekte bir manken olduğu ortaya çıkmıştı.