Abone Ol

Kısmetse Olur'da Seda Akgül şoku! Evde yaşanan olaya büyük uyarı...

Kısmetse Olur bugün 400. bölümü ile bugün izleyici karşısında. Onur'un evlilik teklifi için hazırlandığı Kısmetse Olur'da Seda Akgül yarışmacılara sert uyarılarda bulunuyor. Evde yaşanan hangi olay sonra uyarı yapılıyor merak konusu.

Kısmetse Olur'da Seda Akgül şoku! Evde yaşanan olaya büyük uyarı...

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 6 Nisan Perşembe 400. Yeni bölüm fragmanında, Seda Akgül'den tokat gibi sözler! Hangi aday Seda Akgül'ü uyarı yaptıracak kadar sinirlendirdi? Kısmetse Olur evinde neler oluyor?

KISMETSE OLUR'DA GERİLİM

Kısmetse Olur 6 Nisan Perşembe 400. Yeni bölüm fragmanında, Seda Akgül'ün sözleri büyük yankı uyandırdı. Seda Akgül, "Böyle bir şey yapan veya teşebbüs eden bu evin kapısından içeri giremez. O dakikadan sonra da şu evin eşiğinden adım attırmam, atılmaz" diyerek kimi kastetti? Kısmetse Olur evinde yaşanan hangi olay bu uyarıyı getirdi?

Öte yandan Adnan, Didem'in annesiyle buluşuyor! Adnan, Didem ve Didem'in annesinin buluşmasında neler yaşanacak? Didem'in annesi Adnan'ı hangi konuda uyardı?

ONUR YÜKSEL'DEN SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Kısmetse Olur'un sevilen çiftlerinden Onur ve Aycan ilişkisinde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Onur, Aycan'a evlenme teklif edeceğini açıklıyor.