Abone Ol

Kısmetse Olur son bölümde kim elendi?

Kısmetse Olur geçen hafta ekranlara gelmemişti. Yayınlanan KHK yüzünden akıbeti belli olmayan program bir hafta ara ile yayınlandı.

Kısmetse Olur son bölümde kim elendi?

Kısmetse Olur artık Kanal D nin internet sitesi üzerinden ekrana gelecek. Kısmetse Olur haftanın finali yayın bu haftadan itibaren Kanal D online sitesinde yayınlandı.
Gecikmeli olarak ekrana gelen Kısmetse Olur haftanın finali özel bölümde programa veda eden isim Seda Akgül tarafından açıklandı. Haftanın birincileri Didem ve Emre oldu, elenmesi yönünde ise Onur ve Gamze söylendi. Çeki Emre'nin almasıyla birlikte Gamze eve veda etti.
İşte oldukça gergin dakikaların yaşandığı Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşananlar ve eleme gecesinde evde çıkan tartışmalar…

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur haftanın finali yüksek gerilimli olarak ekrana geldi. Enes programa yeni katılmasına rağmen bir gelin adayına talip oldu. Enes gelin adaylarından Gamze’ye aday olarak görüşmek istese de Gamze olumsuz yanıt verdi. Enes bu duruma üzülürken Gamze’nin evdekiler ile tartışmalarından ve hal hareketlerinden sonra bu ilişkinin iyi ki olmadığını söyledi. Bu düşüncesini de ; “Ben Gamze’nin egosunu tatmin edemem’’ diyerek belirtti.

Melis ise Didem’e iyice gıcık olmuş durumda. Didem’in bu kadar gündem olmasını kaldıramayan Melis ‘’ Padişahın kızı mısın, kralın kızı mısın, yoksa burada aldığın çeklerden mi bahsediyorsun’’ diyerek Didem’e çıkıştı.

Emre ise programa döndüğünden beri ona büyük bir baskı olduğunu ve bu baskıdan çok bunaldığını söyledi. Emre için söylenen Adnan’ın yerini alacak laflarını da gündeme geldiğinde ortam iyice gerildi. Bu gergin ortamda Emre ise ‘’Ben bu evde ilk defa bu kadar ağır tahrik görüyorum” diyerek yaşananlara isyan etti.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU!

Kısmetse Olur haftanın finalinde birinciler de belli oldu. Kısmetse Olur takipçilerinin oyları ile belirlenen haftanın en çok sevilen adayları Didem ve Emre oldu.

Elenmesi yönünde isimleri çıkan adaylar ise Onur ve Gamze oldu. Emre'nin çeki almasıyla evden ayrılan isim Gamze oldu.

Gazetevatan