Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur 14 Kasım eleme gecesinde kim elendi belli oldu. Kismetse Olur yeni yarışmacısı Burçak ve Yasin kimdir? İşte kim elendi sorusunun yanıtı.

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur yarışmasının 14 Kasım eleme gecesi bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını verdi. Gelin adaylarından Sermin Temiz, erkeklerden ise Önder Seyhan elendi.

Kısmetse Olur yarışmasının elemesi saat 18.00'da Kanal D ekranlarında yapıldı. Kısmetse Olur yarışmasına gelin ve damat adayı olarak yeni yarışmacılar katılacak. Peki bu hafta yeni gelenler kim oldu elenen yarışmacı kim?

KISMETSE OLUR KIZLARDAN KİM ELENDİ?
Önce gelin adayları ve damat adayları kim elensin sorusunun yanıtını verdi. Gelin adayları Sermin ve Ceyda'nın elenmesi yönünde yoğun olarak oy verdi. Sonunda elenmesi istenen isim Sermin Temiz oldu.

KISMETSE OLUR ERKEKLERDEN KİM ELENDİ?
Damatlar evinde elenmesi istenen isimler belirlendi peki bu hafta kim elendi? Kanal D'nin Kısmetse Olur programında damat adaylarından yarışmaya yeni katılan Önder Seyhan bu hafta elenen isim oldu.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN DAMAT VE GELİN ADAYLARI KİM?
Kısmetse Olur yarışmasının 14 Kasım elemesinde Seyhan ve Önder elenirken yerlerine yeni gelen gelin ve damat adayları kim oldu? Damatlar kısmına yeni gelen isim Yasin yeni gelen adayı ise Burçak oldu.

KISMETSE OLUR - YENİ YARIŞMACI YASİN KİMDİR?
Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan damat adayı Yasin aslen Diyarbakırlı. Ailesi Antalya'da yaşayan Yasin, kendisi ise Ankara'da ikamet ediyor. 28 yaşında olan Yasin, Hacettepe Üniversitesi spor bölümünden mezun.

KİMİN NİŞANLISI ÇIKTI?
Yasin, Kısmetse Olur yarışmasına katılan gelin adaylarından Melek'in eski nişanlısı çıktı. 5 ay önce ayrıldıklarını açıklayan Yasin, Melek elendikten sonra yarışmaya dahil oldu. Yasin ile Melek aralarına giren üçüncü kişiler yüzünden ayrındıklarını söyledi.

KISMETSE OLUR - YENİ GELİN ADAYI BURÇAK KİMDİR?
Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan gelin adayı Burçak ise üst düzey yönetici çıktı. Peki yeni gelin adayı kimdir? 33 yaşındaki Burçak aslen İzmirli. Kova burcu olan Burçak, özel bir şirkette genel müdür. Anne tarafından Bulgaristan göçmeni olan Burçak 4 kız kardeşin en küçüğü. İstanbul'da yaşayan Burçak daha önce evlilik ve nişanlılık yaşamamış. Bugüne kadar evlenmemesinin sebebini 'kariyerime odaklandım' diyerek açıkladı.