Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi? Yeni gelen yarışmacı kim

Kısmetse Olur 22 Mayıs elenen yarışmacı belli oldu. Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı 33. hafta finalinde elenen yarışmacı belli olması ile birlikte eve yeni gelecek yarışmacı merak ediliyor.

Kısmetse Olur'da kim elendi? Yeni gelen yarışmacı kim?

183. Bölüm pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak son bölümde neler yaşanacak.

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Kısmetse Olur 22 Mayıs elenen yarışmacı kim oldu. Finale çok az bir süre kalması ile birlikte 183. Bölüm pazar günü ekranlara gelecek bölümde neler yaşandı. Bu hafta gergin dakikalara sahne olan Kısmetse Olur da haftaya gergin anlarla başladı Daniela ve Hazal kavgası ile başlayan 33. hafta da daha sonra Melis ve Ayça’nın tartışması damga vururken Erdem’in annesinin eve konuk olarak gelmesi Melis ile yaşadıkları ve Erdem’e söyledikleri çok konuşuldu. Ceyda’nın babasının eve girmesi ile birlikte Adnan’a tepkisini göstermesi ile birlikte Adnan ve Ceyda arasında gerilim oluşuyor.

Kısmetse Olur Halk Oylaması birincileri gelinler evinde Daniela olurken erkekler evinde Tankut oldu. Aralarında tekrar bir yakınlaşma olacak gibi gözüküyor. İddialara göre rol amaçlı Daniela ve Tankut tekrar birlikte olacak.

Kısmetse Olur 22 Mayıs Elenen Yarışmacı

Kısmetse Olur yarışma programında Gelinler evinde en çok ismi yazılan yarışmacı Mehtap oldu. Mehtap elenme adayı olurken sevenleri çok üzüldü. Damatlar evinde en çok ismi yazılan Onur oldu. Bu hafta Kısmetse Olur evine veda eden isim Onur oldu.

Kısmetse Olur Onur Kimdir

Kısmetse Olur evine damat adayı olarak gelen Onur İstanbul’da yaşayan Aslen Arnavut olan damat adayı 35 yaşında Boksla ilgilenen yarışmacı adayı 22 mayıs tarihinde eve veda eden isim oldu.

Kısmetse Olur 22 Mayıs Eve Yeni Gelen Aday

Kısmetse Olur evinde eve Onur veda etmesinden Sonra iddiaya göre eve gelen yarışmacı Umur Yiğit Vanlı olacak eve Nur için girecek olan damat adayı 1,84 boyunda 27 yaşında 81 kilo Boğa burcu olan Damat adayı modellik yapıyor.

Kısmetse Olur'da kim elendi? Yeni gelen yarışmacı kim - Resim: 1