Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir?

Kısmetse Olur'da Yeni fragmana damga vuran isim ise Tuğçe Ergişi oldu. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi? Tuğçe Ergişi gelin adayı mı olacak?

Kısmetse Olur'da kim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir?

Kısmetse Olur'dan elenen isim dün gece netleşti, haftanın finali bölümünün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise en az eleme gecesi kadar merak uyandırdı. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi? Eve yeni gelen aday daha katıldığı moda yarışmalarıyla adından söz ettiren Tuğçe Ergişi mi olacak? Tuğçe Ergişi kimdir? İşte, Kısmetse Olur'dan son gelişmeler!

Eleme bölümünün hemen ardından yayınlanan 26 Aralık fragmanı ise yine çok şaşırtıcı gelişmelerin sinyalini verdi. Yeni fragmana damga vuran isim Tuğçe Ergişi oldu. Peki, eve yeni gelin adayı olarak mı girecek, kime talip olacak? Adını daha önce de duyduğumuz Tuğçe Ergişi kimdir? Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte, tüm detaylar!

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da elenmek üzere adayların belirlediği isimler bu hafta Aycan Varış ve Turgay oldu. Kısmetse Olur'da Rabia bu haftanın birincisi oldu. Çeki alan Rabia hem 10 bin TL'nin sahibi oldu hem de arkadaşı Aycan'ı elenmekten kurtardı. Turgay ise elenen isim oldu.  Umarım herkes aradığı mutluluğu bulur diyen Turgay, Sibel ile yaptığı veda konuşmasında uyarıda bulundu. Tanımak istediği ancak karşılık bulamadığı Sibel'den Gökhan'a dikkat etmesini istedi.

Haftanın kritiklerinin yapıldığı ve olaylarının tartışıldığı, en önemlisi ise 'Kısmetse Olur'da kim elendi?' sorusunun yanıt bulduğu gecede duygusal dakikalar yaşandı. Özellikle Onur'un sözleri dikkat çekti, Aycan ise göz yaşı döktü.  Aycan'ın eleme potasına kalması üzerine “Yemin ediyorum uyuşmuş durumdayım ya. Yazıklar olsun! Bunları yapanlara…. Bizi bunlara reva görenlere gerçek olsun ya” sözleriyle evdeki damat adaylarına sitemde bulunan Onur, tanıma yolunda olduğu adayın gidebileceği ihtimaliyle gözyaşı döktü.

TUĞÇE ERGİŞİ KISMETSE OLUR'DA GELİN ADAYI MI OLACAK?

Eleme gecesinin hemen ardından yayınlanan fragmanda ise sürpriz bir isim göze çarptı. İşte Benim Stilim ile tanınan Tuğçe Ergişi’nin eve girdiği görüntüler kafa karıştırdı. Tuğçe Ergişi’nin görüntülerde görüldüğü gibi eve aday olarak mı geldiği, yoksa programın yarışmacılara yaptığı bir şaka mı olduğu Kısmetse Olur’un 315. bölümünde netleşecek. Peki, daha önce katıldığı bir moda yarışmasıyla adından söz ettiren Tuğçe Ergişi kimdir?

Katıldığı yarışma programlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Ergişi, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro Bölümü mezunu oldu ve ekranlarla ilk kez 2014 yılında tanıştı. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada boy gösteren Tuğçe Ergişi, Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Özlem Özden, Roza Şake, Nur Bozar, Sara Ayşem Koçoğlu, Meltem Keklik ile yarıştı. Sonrasında ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer aldı. Yarışmanın ardından yaptırdığı estetiklerle de dikkat çeken Tuğçe Ergişi, Lübnanlı güzellik yarışması organizatörü Elie Nahas'ın düzenlediği 'Miss Humanity' adlı yarışmada ülkemizi temsil etti. 35 ülkenin katıldığı yarışmada 2.likle ödüllendirildi.