Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi eve kim geldi?

Kısmetse Olur 'dan bu hafta kim elendi belli oldu. Kismetse Olur 6 Mart elemesinde gelinler evinden kim gitti yeni gelen Betülay Coşkun kimdir?

Kısmetse Olur'da kim elendi eve kim geldi?

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı gelinler evinden çıktı. Daniella ile flört ettiği Tankut Denker'in adı elenmek üzere yazıldı. Elenen isim de Daniella oldu. Peki yeni gelen gelin adayı kimdir?

Kısmetse Olur evinde damat adaylarından Adnan Kızıltaş gelin adaylarından ise Nur Erkoç birinci oldu. Haliyle eleme sırasında dokunulmaz olan Adnan ve Nur ismi yazılamadı.

Kısmetse Olur'da kim elendi eve kim geldi? - Resim: 1Kısmetse Olur Adnan'ın eski hali şaşırttı

Kısmetse Olur'da kim elendi eve kim geldi? - Resim: 2Emoji yerine kullanabileceğiniz Kısmetse Olur capsleri

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 6 MART ELEME GECESİ
Kısmetse Olur evinde 6 Mart'ta yapılan elemede gelinler evinden Daniella damatlar evinden ise Tankut Denker ismi çıkacak deniliyor.  Söylendiği gibi de oldu. İlişkileri samimi bulunmayan Daniella ve Tankut elemeden çıkan isimler oldu. 10 bin liralık çeki alan isim Adnan Kızıltaş olunca elene isim de gelinler evinden Daniella oldu.

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanı sıra yeni gelen kim sorusunun cevabı da ortaya çıktı. Bu hafta Kısmetse Olur evine Betülay Coşkun isimli gelin adayı geldi. Peki yeni gelin adayı kimdir ve kime talip olacak? Bunun yanıtı da belli.

Betülay Coşkun Kısmetse Olur evinde haftalardır birinci olan Adnan Kızıltaş'a talip olmaya geliyor.