Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi, Ayça mı gitti?

Kısmetse Olur'da kim elendi belli oluyor. Ayça eski nişanlısı Halil ile olan görüntüleri yüzünden Kısmetse Olur'dan elenebilirdi. İşte Kısmetse Olur elemesinin sonucu.

Kısmetse Olur'da kim elendi, Ayça mı gitti?

Kısmetse Olur'un sırlarını ifşa etti!

Kısmetse Olur'da Ayça Emre'yi aldattı mı?

Kısmetse Olur'da Ayça'nın ihanet görüntüleri!

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı eski nişanlısı Halil ile görüntüleri çıkan Ayça Beğen olabilir. Ayça Emre ile ilişkisini bitiren ihanet görüntüleri ortaya çıkınca dokunulmazlık kazanamadı. Damat adayları da Ayça'nın Emre'ye aldattığını düşündüğü için Kısmetse Olur elemesinde gelin adayının durumu kritik.


Kısmetse Olur 12 Aralık elemesi öncesinde yayınlanan son bölümde dokunulmazlığı kazanan isimler açıklandı. Her hafta dokunulmazlık kazanan Ayça Beğen eski nişanlısı Halil ile olan ihanet görüntüleri ortaya çıkınca SMS oylamasında şok yaşadı.

Bu hafta dokunulmazlığı kazanan Kısmetse Olur evindeki bir diğer aşk oldu. Erkek damat adaylarından Eser, gelin adaylarından ise Cansel Çördük dokunulmazlık aldı.

KISMETSE OLUR'DA AYÇA ELENDİ Mİ KİM GİTTİ?
Kısmetse Olur evinde Ayça Beğen eski nişanlısı Halil Demirkıran ile olan görüntüleri ile haftaya damga vurdu. Evli olduğu iddiaları da bulunan Ayça, yalanları ortaya çıkınca damat adaylarının tamamının desteğini kaybetti. Emre de Ayça ile olan ilişkisini bitirdi. Haliyle bu hafta elenmesi için ismi yazılma ihtimali en yüksek isim Ayça Beğen. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı saat 18.00'da açıklanacak.

AYÇA'NIN ESKİ NİŞANLISI HALİL İLE GÖRÜNTÜLERİ
Ayça Beğen hafta içinde eski nişanlısı Halil Demirkıran ile bir AVM'de başbaşa yemek yerken görüntülendiler.

Ayça Beğen fotoğraflar ortaya çıktığı ilk gün Halil ile tesadüf eseri karşılaştığını söyledi.

Gösterilen fotoğraflara bakarak yorum yapan Ayça, Halil ile yemek yemediğini sadece 15 dakika oturduğunu söyledi. Ertesi gün Kısmetse Olur ekibi Ayça'nın Halil ile beraberken yemek yediğini gösteren fotoğrafı yayınladı.

EMRE UBEYLİ AYÇA'YA GERİ DÖNMEDİ
Kısmetse Olur evinde Ayça'nın ihaneti sonrasında Emre Ubeyli ilişkiyi bitirdiğini ilan etti. Emre'yi fotoğraflardan çok Ayça'nın ekrana gelen görüntüleri gülerek izlemesi ve sonrasında verdiği agresif tepki etkiledi. Emre aşkının bittiğini ilan ederken Ayça evde kalma adına son bir hamle yaptı ve 'peşinden koşacağını' ilan etti.

AYÇA BEĞEN VE ESKİ NİŞANLISI HALİL KİMDİR?
Kısmetse Olur evinde yaşananların hepsi bir kurgu mu? Ayça Beğen gerçekte Halil ile evli mi? Kısmetse Olur ekibi bu gerçek ortaya çıktığı için mi Ayça'nın görüntülerini yayınladı. Ortada bir çok soru ve dedikodu dolaşıyor. Ayça Beğen 5 yıl önce evlenip boşandığını söylemişti ancak ortaya çıkan gelinlikli fotoğrafındaki tarih bunu yalanlıyor. Kısmetse Olur ile ilgili son dedikodulara göre program yapımcıları daha büyük bir skandaldan kurtulmak için çareyi Ayça'yı eletecek 'ihanet' görüntülerinde buldu.