Abone Ol

Kısmetse Olur'da Hande'den Ercan'a yeşil ışık!

Kısmetse Olur yeni bölümde Hande ve Ercan arasında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Kısmetse Olur'da Hande'den Ercan'a yeşil ışık!

Kavgaları, dedikoduları hiç eksik olmayan evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’un 209. bölümü bugün ekranlara gelecek. Kısmetse Olur yeni bölümde Hazal ve Ercan arasında sürpriz gelişmler yaşanıyor.

HANDE’DEN ERCAN’A BİR ŞANS
Damatlar evinde Ercan ve Hande’nin durumu hakkında konuşmalar yapılırken Batuhan Hande’nin sözlerini hatırlatıyor. Bu konuşmanın ardından Ercan küplere binerek “Bunu mu istiyorsun? Ben Hande’yi seviyorum kardeşim, tamam konuşmayacaksın. Bu mu yani?” diyerek elini masaya sert bir şekilde vuruyor. Dmatlar evinde bu gelişmeler yaşanırken gelinler evinde ise Ceyda, Hande’nin Ercan’a bir şans vereceğini belirtiyor. Seda Akgül Ceyda’ya “Sen nereden duydun?” sorusunu soruyor. Ceyda ise Hande’yle beraber konuştuklarını söylüyor.

Hazal’la baş başa konuşan Mehtap, Ali’nin aşkına sahip çıkabilecek kadar yürekli bir insan olmadığını söylüyor. Öte yandan Ali ile sohbet eden Batuhan ise Ali’ye “Sen Mehtap’a yeşil ışık yaksan uçarak gelir sana diyor. Bakalım ikili arasında herhangi bir yakınlaşma gerçekleşecek mi?

sözcü