Abone Ol

Kısmetse Olur'da Hande Yener sürprizi!

Kısmetse Olur hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Bu akşam 212. bölüm halk oylaması ile seyirci karşısına çıkacak olan Kısmetse Olur'da Adnan eve geri dönüyor...

Kısmetse Olur'da Hande Yener sürprizi!

Kısmetse Olur 38. hafta finalinde ise Hande Yener sürprizi yaşanacak. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta eleme yapılacak mı?

Kısmetse Olur'da heyecan devam ediyor. Bu akşam halk oylaması bölümde Adnan'ın geri dönmesi evde sürpriz dakikalar yaşatıyor. Kısmetse Olur 26 Haziran Pazar gecesi yapılacak haftanın finalinde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar..

Adnan'ın sürpriz bir şekilde eve dönüşü tüm damat adaylarını sevindiriyor!
Nur, Batu'nun Hande ile çıktığı geziden rahatsız oluyor! Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 38. HAFTANIN FİNALİNDE HANDE YENER SÜRPRİZİ

Kısmetse Olur'da Hande Yener sürprizi! Ünlü popçu Kısmetse Olur evinde eğlenceli anlar yaşatıyor!

KISMETSE OLUR'DA GONG ÇALDI

Kısmetse Olur’ un geçtiğimiz haftalarda elenen damat adayı Tankut,  eve geri döndü. Tankut’un geri dönüşü ile tüm adaylar büyük bir şaşkınlık yaşarken bu dönüşe en çok sevinen Daniela oldu.

Yarışmacılar henüz Tankut’un sevincini yaşarken, asıl büyük sürpriz ise programın sunucusu Seda Akgül’den geldi. Programın en başından beri büyük bir heyecan ve merakla beklenen Gong çaldı.

Gong’un çalınmasıyla birlikte Kısmetse Olur evinde bundan böyle eleme yapılmayacak. İzleyicilerden gelen sms’ lere göre belirlenen bir çift ise muhteşem bir düğün ile dünyaevine girecek.

KISMETSE OLUR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli oldu. 10 bin liralık çeki Nur Erkoç aldığı için de elenen isim damatlar evinden çıktı. Ceyda Kırıcı'ya talip olarak gelen Turgay Tepe elenerek Kısmetse Olur evine veda etti.

Kuaför olan Turgay Tepe, Tankut Denker elendikten sonra eve dahil olmuştu. Gidişinin ardından da eve dönem isim Tankut oldu. Tankut Denker pazartesi günü eve giriş yapacak.

hürriyet