Abone Ol

Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Mehtap neden elendi?

Kısmetse Olur'un bugünkü bölümüne gelin adayları arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Evin sivri dilli gelin adayı Mehtap Taşkıran ve yeni gelin adayı Gamze arasında sert bir tartışma yaşandı.

Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Mehtap neden elendi?

Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül, diskalifiye açıklamasında bulundu. Peki, diskalifiye edilecek olan isim kim? Mehtap Taşkıran elenecek mi?

Kısmetse Olur evinde tansiyon düşmek bilmiyor! Son günlerde art arda yaşanan sürpriz elemeleri ve diskalifiye haberleriyle gündeme gelen Kısmetse Olur'un 21 Aralık tarihli bölümünde beklenmedik bir diskalifiye daha yaşanacak! Gelinler evinde çıkan kavga sonucunda iki isim diskalifiye riskiyle karşı karşıya gelecek.

Gelinler evinde büyük bir kavga yaşanıyor, iki gelin adayı diskalifiye riskiyle karşı karşıya kalıyor. Peki, Kısmetse Olur'da yine bir hafta içi elemesi mi yaşanacak? Evin sivri dilli gelin adayı Mehtap Taşkıran, elenecek mi? Mehtap Taşkıran ile birlikte diskalifiye riski bulunan diğer isim kim?

Kısmetse Olur evinde tansiyon düşmek bilmiyor! Son günlerde art arda yaşanan sürpriz elemeleri ve diskalifiye haberleriyle gündeme gelen Kısmetse Olur'un 21 Aralık tarihli bölümünde beklenmedik bir diskalifiye daha yaşanacak! Gelinler evinde çıkan kavga sonucunda iki isim diskalifiye riskiyle karşı karşıya gelecek. Peki, bu isimlerden biri Mehtap Taşkıran mı olacak? Kısmetse Olur'dan sürpriz bir şekilde kim elenecek? İşte, 21 Aralık fragmanı!

Gelinler evinde büyük bir kavga yaşanıyor, iki gelin adayı diskalifiye riskiyle karşı karşıya kalıyor. Peki, Kısmetse Olur'da yine bir hafta içi elemesi mi yaşanacak? Evin sivri dilli gelin adayı Mehtap Taşkıran, elenecek mi? Mehtap Taşkıran ile birlikte diskalifiye riski bulunan diğer isim kim? İşte, yine bir siren sesinin duyulduğu Kısmetse Olur 21 Aralık fragmanı!

SİTEDE DOĞRULANDI

Kanal D'nin resmi internet sitesinde diskalifiye görüntüleri doğrulandı. Fragmanın yayınlandığı sayfanın altında şu ifadeler kullanıldı: Kısmetse Olur yarın yayınlanacak bölümde büyük bir şok yaşanıyor. Gelinler evinde çıkan tartışma hangi aday ya da adaylar diskalifiye şok yaşıyor? Adayları bekleyen tehlike ne?

MEHTAP TAŞKIRAN KİMDİR?

Kısmetse Olur'un ilk sezonundan tanınan Mehtap Taşkıran, 1985 yılında Yozgat’ta doğdu. 1.71m boyunda olan gelin adayı, Bankacılık ve Sigortacılık bölümünden mezun oldu. Sivri diliyle nam salan ve sık sık diğer gelin adaylarıyla yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Mehtap Taşkıran, yarışmadan önceki yaşamında bir evlilik yaşamış ve boşanmıştır. Eşi olacak kişinin dış görünüşü çok önemsemediğini belirten gelin adayının bir kız evladı var.

GEÇEN HAFTA DİSKALİFİYE OLAN İSİM

Ekranlarda ikinci sezonunu sürdüren Kısmetse Olur, bu sezon hem eleme gecelerinde yaşanan tartışmaları hem de sürpriz elemeleriyle gündeme geliyor. Program formatının dışına çıkan veya yarışma dışındaki zamanlarında karşı cinslerle samimi davranışlar sergiledikleri tespit edilen adaylar, programdan diskalifiye edilebiliyor. Kısmetse Olur'da bu gibi sebeplerle diskalifiye edilen son isim Semih Kurtulmuş oldu. Tanıma yolundaki gelin adayının programdan elenmesi üzerine tepki göstererek evi terk eden Semih Öztürk, Kısmetse Olur formatının dışına çıktığı gerekçesiyle diskalifiye edildi. Diskalifiye haberini veren program sunucusu Seda Akgül, Semih Kurtulmuş'un eve dönmesinin mümkün olmadığını kesin bir dille ifade etti.