Abone Ol

Kısmetse Olur'da dedikodu doğru çıktı, Seray Kurumuş elendi

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı dün gece belli oldu. Kısmetse Olur 17 Nisan Pazar elemesinde damatlar evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden Seray Kurumuş'un ismi çıktı. İşte Kısmetse Olur evinden elenen isim.

Kısmetse Olur'da dedikodu doğru çıktı, Seray Kurumuş elendi

Kısmetse Olur kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Kısmetse Olur elemesinde 10 bin liralık çeki Eser West kazandığı için Seray Kurumuş elenen gelin adayı oldu.

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?
Kısmetse Olur evine Seray Kurumuş elendikten sonra yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan oldu. Peki kimdir Dilek Demircan ve hangi damat adayına talip oldu?

Dilek Demircan Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talip oldu.Semih Kurtulmuş da sarışın gelin adayını çok beğendi. Dilek Demircan ile Semih Kurtulmuş arasında önümüzdeki hafta yeni bir ilişki başlatılacak.

Kısmetse Olur'da dedikodu doğru çıktı, Seray Kurumuş elendi - Resim: 1Kısmetse Olur Daniela Grajdeanu kimdir?

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?
Kısmetse Olur'da geçen hafta Nur Erkoç geçen hafta elenmişti. Nur Erkoç elendikten sonra eve üçüncü kez Daniela'nın dönmüş olması ise herkesi şaşırtmıştı.

Kanal D ’nin beğeni ile izlenen programı Kısmetse Olur' un dün yayınlanan bölümünde Melis ve Hazal arasında tartışma çıktı. İşte Kısmetse Olur evinde yaşanan gergin anlar.