Abone Ol

Kısmetse Olur'da bugün kim elenecek?.. Melis bir anda yere yığıldı!

Kısmetse Olur 20 Mayıs Cumartesi Haftanın Finali Fragmanında Murat'ın eve gelişiyle Emre'nin öfkesi daha da artar! Melis ve İlkay ilişkisi ise sallantılı kavgalarına devam ederken Melis baygınlık geçiriyor.

Kısmetse Olur'da bugün kim elenecek?

Murat'ın Tuğçe'yi beğendiğini söylemesi gündemden düşmüyor. Emre bu sözleri düşünmek bile istemediğinden olsa ki öfkesi her geçen zaman, katlanarak artmaya devam eder.

İlkay ile olan gerilim haftanın finaline de yansıyınca yaşananlara daha fazla dayanamayan Melis, baygınlık geçirir. Herkes Melis'in durumunun ne olacağını merakla ve endişeyle bekler.

Kısmetse Olur 20 Mayıs Cumartesi Haftanın Finali Bölümüyle kanald.com.tr'de!

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümde, Adnan ve Didem çifti için kına gecesi düzenleniyor. Kısmetse Olur evinde davul zurna eşliğinde eğlenceli anlar yaşanıyor.
Kısmetse Olur son bölümde, Didem ve Adnan'ın kına gecesi eğlencesi yapıldı. Gelinler evinde bir araya gelen adaylar, davul zurna eşliğinde eğlenmeye başladı. Adnan, halay başı oldu ve tüm damat adaylarını halaya alarak doyasıya eğlendi.

Kısmetse Olur son bölümde, Didem'in kına gecesi eğlencesinin ardından duygusal anlar yaşanmaya başlıyor. Didem'in fanları kına yakmak üzere eve geliyor. Kına gecesi şarkıları eşliğinde Didem'in kınası yakılıyor ve Didem gözyaşlarına hakim olamıyor. Adnan ise Didem'in gözyaşlarını silerek ona destek oluyor.


Kısmetse Olur evinde eğlenceli anlar yaşanıyor. Günlerdir gerginliklerin ve kavganın eksik olmadığı Kısmetse Olur evi bugün Melis'in yaptığı taklitlerle neşelendi. Melis, yeni gelin adayı Emine olarak damatlar evine geldi ve Murat'a talip oldu. Murat'ı beğenmeyen Melis, sonrasında ise Emre'ye talip oldu. Bu sırada Emre ve Melis arasında geçen diyaloglar ise herkese eğlenceli anlar yaşattı.