Abone Ol

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Yarışmaya yeni katılan Melek ve Adnan heyecanı doruklara taşıdı. Bu hafta yarışmada birinci olan isimler belli oldu. Kızlardan Ceyda erkeklerden ise Serhan hem birinci oldular hem de 10 bin liranın sahibi oldular. Peki bu hafta Kısmetse Olur kim elenecek?

Kısmetse Olur'da bu hafta  kim elendi?

Bu hafta Kısmetse Olur'da kim elendi? Elenen isim Melek ve Eser oldu. Seda Akgün'ün sunumu ile ekranlara gelen Kısmetse Olur'da her cumartesi olduğu gibi bu cumartesi de eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta yarışmada heyecan doruklara taşındı. Cuma gün birinciler çok romantik bir yemek yediler. Kızlardan birinci olan isim Ceyda oldu ve Emre'yi seçti erkeklerden birinci olan isim Serhan oldu ve kimi seçeceği merak konusuydu ve o tercihini bu hafta yarışmaya katılan Melek 'ten yana kullandı. Kısmetse Olur 'da bu hafta kim elendi?

SERHAN - CEYDA

ERDEM - CANSEL

ESER - MELEK

EMRE - CANSEL

kızlardan

CANSEL - ERDEM

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, sunuculuğunu ünlü sunucu Seda Akgül’ün yaptığı “Kısmetse Olur” adlı yepyeni bir yarışma program başlıyor. Saat 12.45’te ekrana gelecek program, özgün içeriği, dinamizmi, servet değerindeki ödülleri ve heyecan fırtınası ile hem ekrana damgasını vuracak hem de tüm Türkiye’nin konuştuğu yarışma programı olacak.

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur isimli evlilik programında şok gelişmeler yaşanıyor. Bu hafta eleme heyecanı yaşanmadan bir gün öncesinde haftanın birincileri belli oldu. Gelen oylamalar sonrasında haftanın birincisi erkeklerden Serhan Olurken kızlardan Ayça oldu. Ayça yemeğe Emre 'yi görürüken Serhan'ın kimi seçeciği çok önemliydi ve o seçim Melek'ten yana oldu.

Kanal D'nin yeni izdivaç programı Kısmetse Olur'un dün ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı vardı. Kısmetse Olur da kimler elendi? sorusunun yanıtı hem damat adaylarından hem de gelin adaylarından oldu. Yani iki kişi hayallerine ve programa veda etti. Peki, Kısmetse Olur da kimler elendi? Kısmetse Olur'da geçen hafta elenen gelin adayı Demet olurken erkeklerden ise Soner yarışmaya veda etti. Erkeklerin seçimiyle eve veda eden yarışmacı Demet oldu. Kısmetse Olur evinin neşe kaynağı olarak anılan Demet'in gidişi, diğer yarışmacıları da üzdü. Elenme tehlikesiyle yüzyüze kalan diğer isim Mehtap Taşkıran arkadaşı için; Yarışmada olmam iyi bir şey ama Demet'in gitmesine çok üzüldüm. Ben kalbimle düşündüğüm için çok üzüldüm.

Yeni bölümleri ile hafta içi her gün 12.45’te, büyük finali ile her Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan programda 7 erkek ve 7 kadın aday, günün 12 saatini Kısmetse Olur evinde geçirecek.

Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından her hafta birer kişi elenecek, yerlerine yeni adaylar gelecek. Böylece, adayların Kısmetse Olur evinde aşkı bulma ihtimali hiçbir zaman bitmeyecek.

ERKEKLER ARASINDAN VEDA EDEN İSİM KİM?

Kısmetse Olur erkekler evinde elenme riski bulunan iki isim Soner ve Eser oldu. İkinci kez potaya kalmasını konsantre olamamaya bağlayan Eser, bu hafta yine evde kalmayı başardı Kısmetse Olur evindeki damat adaylarından Soner elendi.Ayça ile ilişkisi olan Emre'nin yeni gelen gelin adayına uzun uzun bakması ise tepki çekti. Kısmetse Olur evine veda eden Demet, Demet Akalın'ın favori adayıydı. Demet Akalın, adaşının favorisi olduğunu Twitter üzerinden takipçileriyle paylaşmış, sayfasına; "Kısmetse Olur'da evlenecek kız Demet tabii ki de, İnşallah yeni bir damat adayı girer." notunu düştü.

Gelin ve damat adayları, bu programda hem aradıkları aşkı bulacak hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi olacak.

Muhteşem Bir Düğün, Harika Bir Ev

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlilik yolunu seçen çiftimiz, muhteşem bir düğünün dışında harika bir ev, yurt dışında balayı tatili ve takı setlerinin sahibi olacaklar.

MELEK KİMDİR?

Kanal D ekranlarınızda yeni yayınlanmaya başlayan ve çok farklı bir  formatla yapılan Kısmetse Olur yarışmasında  yarışmacıları arasında olan Melek Çelebi 1995 yılında Ankara’ da dünyaya gelmiştir. 20 yaşında olan Melek Çelebi Ankara’ da yaşamaktadır. Melek Çelebi prefosyenel olarak tekvandoculuk yapmakta ve aynı zamanda da Tekvando eğitmenliği yapmaktadır. Üniversiteye hazırlanan Melis Buse Betkayan Aradığı eş adayını bulabilmek için Kısmetse Olur Yarışmasına katılmıştır. Melek Çelebi‘ ye Kısmetse Olur yarışmasında başarılar dileriz.

Yarışmacı

Melek Çelebi

İşi-Mesleği

Tekvando Eğitmeni

Kimdir-Biyografisi

Melek kaç yaşında: 20.

Melek eğitim durumu: Lise Mezunu

Melek mesleği, ne iş yapıyor: Tekvando Eğitmeni

Melek nereli: Ankara

Melek nerede yaşıyor: Ankara

Melek göz rengi ne: ?

Melek kilosu, kaç kilo: 1.83

Melek boyu: ?

Melek burcu ne: Balık