Abone Ol

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur'da haftanın birincisi

Kismetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun cevabı merakla bekleniyordu. Ayrıca Kısmetse Olur'da yarışmanın hayranları kimin birinci olduğunu merak ederken, 10 bin liralık çekin sahibi bekleniyordu. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

İşte yarışma da bu hafta yaşanan olaylar ve kim elendi sorusunun cevabı

Kısmetse Olur'da bu hafta 10 bin liralık çekin sahibi Didem oldu. Suat ve Hazal eleme heyecanını yaşarken, Semih ile Hazal'ın barışması gecenin sürprizlerinden biri oldu. Kısmetse Olur'da eleme akşamının sonlarına gelinirken elenen isim belli oldu. Kısmetse Olur evinde damat adaylarından Suat elenerek yarışmaya veda etti.

Bu hafta Kısmetse Olur evine bir damat daha katıldı. Onur Yüksel adındaki damat adayının Ayça ile arkadaş çıkması gelin adayları arasında şaşkınlık yarattı.

Bu hafta Kısmetse Olur'da gergin anlar yaşansa da romantik dakikalar daha ağırlıktaydı. Haftanın sürpriz çifti Gökhan ve Aycan karşılıklı birbirlerine karşı birşeyle hissetmeye başladı. Gökhan kendini tanımlarken, 'sevdiğim kadına yemek yaparım, sürpriz yaparım hatta gerekirse saçlarını bile yaparım' diyerek kendini tanımladı. Kısmetse Olur'un bu hafta ekranlara gelen bölümünde Semih ve Hazal tekrar ayrılma noktasına geliyor. Semih bu saatten sonra Hazal ile hiç bir işim olmaz derken, Hazal 'ya Semih ile olur ya da bu kapıdan çıkar giderim' diyerek düşüncelerini açıkça ifade etti.

Kısmetse Olur'un popüler damat adaylarından biri olan Aykut'un talipleri artıyor. Aykut'un nasıl bir seçim yapacağı merak konusu olurken, evde yaşanan her geçen gün boyut değiştiriyor. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elencek? Yarışmanın hayranları bu sorunun cevabını ararken, Kısmetse Olur evinde yaşanan gelişmeler izleyicileri merakta bırakmaya devam ediyor.