Abone Ol

Kısmetse Olur'da beklenmedik kavga!

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programı Kısmetse Olur 203. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur'un yeni bölümünde neler olacak merak konusu...

Kısmetse Olur'da beklenmedik kavga!

Kısmetse Olur'da sular durulmuyor. Bugün ekrana gelecek olan Kısmetse Olur'da Eser ve Adnan arasında sinirler geriliyor. İki arkadaşın arası açıldı mı? Kısmetse Olur'da Nur ve Batu ilişkisinde son durum ne? İşte Kısmetse Olur 203. bölüm fragmanı ve dahası..

Nur'dan Batu'yu kızdıracak sözler! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!
Nur ve Batu arasında gerginliğe sebep olan şey ne?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı Pazar akşamı belli oldu. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı 12 Haziran Kısmetse Olur'da ilkler yaşandı. Eser 10 bin TL'lik çekin sahibi olurken; Cansel ve Batuhan eleme adayı oldu. Kısmetse Olur'da büyük final sürprizi herkesi heyecanlandırdı. Bu hafta kimse elenmedi.

Bu hafta Kısmetse Olur'da tüm adayları bekleyen büyük final sürprizi ne oldu?
Kısmetse Olur'da bir ilk yaşanıyor!

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçen haftanın SMS birincisi olan Tankut Denker'in bu hafta elenmesi şaşkınlık yarattı. Daniela ile flört eden Tankut Denker ona evlilik teklif etmiş ama 'evet' yanıtı alamamıştı.

Kısmetse Olur evinden elenen Tankut Denker uçak biletlerini alıp oğlu ile birlikte soluğu ABD'de aldı.

KISMETSE OLUR'DA YENİ GELEN İSİM KİM?

Daniela Tankut'un elenmesiyle şoka girerken yeni damat adayı da Mehtap için şok olacak. Zira Mehtap, Tankut elenince Ali Sundu gelir diye umutlanarak gözünü kapıya dikecek. Ancak gelen isim Ali Sundu değil...

Tankut Denker'in elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Turgay Tepe oldu. 29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe; Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay, bayan kuaförü...Yeni damat adayı Turgay elinde çiçeklerle Ceyda Kırıcı için eve girdi.

hürriyet