Abone Ol

Kısmetse Olur'da Ayça Beğen ile Emre Atik sevgili ifşası

Kısmetse Olur yeni bir ifşa ile karıştı. Ayça Beğen ile Emre Atik sevgili mi? Batuhan Cimilli'nin Ayça ve Emre iddiası ortalığı birbirine kattı. Peki kimdir Emre Atik?

Kısmetse Olur'da Ayça Beğen ile Emre Atik sevgili ifşası

Kısmetse Olur son bölümü Batuhan Cimilli'nin Ayça Beğen ve Emre Atik hakkında yaptığı ifşa ile sallandı. Ayça Beğen ile Emre Atik dışarda sevgililer mi? Batuhan Cimilli öyle ithamlarda bulundu ki damat adayları Ayça'ya cephe aldı.

Peki Ayça ve Emre Atik arasında daha önceden bir ilişki var mıydı? Emre Atik kimdir?

Ayça Atik dışarda sabah akşam görüştüğü Emre Atik için kankam diyordu. Ancak işin hiç de öyle olmadığı ortaya çıktı

Kısmetse Olur'da Ayça Beğen ile Emre Atik sevgili ifşası - Resim: 1

Batuhan Cimilli de bildikleri ifşa etti ve Ayça ile Emre aşık iddiasında bulundu;

-Ben o çocuğun arkadaşını söylememiştim. Ben ne dedim güvenmiyorum inanmıyorum. Ben söylesem bunlar o resimlere ortaya çıkarmayacaklardı. Benim ifşam üzerine bu çocuk geldi. Bence birbirlerini seviyorlar. Ayça onun için benden vazgeçti.

Ayça Beğen'in her gün dışarda görüştüğü ve kankam dediği Emre Atik salı günü eve gelip bombayı patlatmıştı.

Emre Atik aşık olduğunu söyleyip Ayça Beğen'e ilanı aşkta bulunmuştu. Emre Atik'in iddiasına göre Ayça ona aşık olduğundan habersizdi. Bu ilanı aşk zamanlaması itibariyle Ayça Beğen'in aldatma dedikoduları çıktığı anda oldu. Haliyle de söylentiyi romantizm kılınıfına sokma girişimi olarak yorumlandı.

Ayça Beğen ile Batuhan Cimilli birbirlerini aldatma konusunda rövanşa çıkmışlar gibi. Batuhan da Çeşme gezisinde Ayça Beğen'i aldatmıştı.