Abone Ol

Kısmetse Olur Öykü Ekinci kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kısmetse Olur'da evden birinin ayrılmasının ardından eve yeni gelen yarışmacı Öykü Ekinci oldu. Kısmetse Olur Öykü kaç yaşında, nereli olduğunun cevabını sizler için hazırladık.

Kısmetse Olur Öykü Ekinci kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kısmetse Olur evinde eleme heyecanının ardından evden bir gelin adayı ayrıldı. Eve yeni gelen gelin adayı ise Öykü Ekinci oldu. Peki Öykü Ekinci kimdir, nereli kaç yaşında?

Kısmetse Olur yarışmasına yeni yarışmacılar gelmeye devam ediyor. Her hafta elenen gelin veya damat adayı yerine gelen yarışmacılar izleyiciler tarafından oldukça merak edilmeye devam ediyor. Bu hafta Hazal Babalık'ın elenmesinin ardından gelinler evine dahil olan yeni yarışmacı Öykü Ekinci oluyor. Kısmetse Olur Öykü eve girer girmez güzelliği ve davranışları ile oldukça beğeni toplarken hemen gelin ve damat adaylarına kendini tanıtmaya başladı. Yarışmaya başlamadan öncede programın iyi takipcisi olduğunu söyleyen Öykü hakkında Kısmetse Olur Öykü kimdir, Kısmetse Olur Öykü kaç yaşında nereli ve kime talip oldu gibi bilgiler merak edildi.

ÖYKÜ EKİNCİ KİMDİR Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan gelin adayı Öykü Ekinci 1992 yılında İzmir de doğmuştur. 24 yaşında olan güzel yarışmacı Öykü Ekinci İzmir de ailesi birlikte yaşamaktadır. Annesi ile birlikte butik işleten Öykü Ekinci üniversite mezunudur. Kısmetse Olur da kime talip olduğu konusunda henüz açıklama yapmayan Öykü ilerleyen günlerde berker ile yakınlaşacağı söylentiler arasındadır. Güzelliği ile dikkat çeken Öykü Ekinci sakin yapıya sahip ve maço erkeklerden hoşlandığını belirtirken çok fazla kıskanılmayı da sevmediğini söylemektedir. Kısmetse Olur Öykü Yaşı: 24 Kısmetse Olur Öykü Boyu: 1,70 Kısmetse Olur Öykü Kilosu: 57