Abone Ol

Kısmetse Olur Nur ve Batuhan evlendi! İşte ilk görüntüler!

Kanal D ekranlarında Seda Akgül'ün sunumuyla yayınlanan Kısmetse Olur programında tanışan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli evlendi.

Kısmetse Olur Nur ve Batuhan evlendi!

Kısmetse Olur programında tanışan Nur ve Batuhan evlendi. Nur ve Batuhan’ın düğününün 4 Eylül tarihinde yapılacağı internete sızan konular arasında yer aldmıştı. Fırtınalı bir aşkla bir birlerine bağlanan Nur ve Batuhan’ın kına gecesi ise önceki gün yapıldı.

Kısmetse Olur Nur ve Batuhan evlendi! İşte ilk görüntüler! - Resim: 1Nur Erkoç kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yeni sezona başlayacak olan Kısmetse Olur, 5 Eylül pazartesi ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni sezon öncesine muhteşem bir düğün ile merhaba demek isteyen Kısmetse Olur, uzun zamandır beklenen Nur ve Batuhan’ın düğününün ardından ilk bölümü ile ekranlara gelecek.

Yeni sezonda yeni ve eski yarışmacılardan bir kadro kuran Kısmetse Olur, Batuhan ve Nur’un evlenmesiyle ilk düğününe imza atmış oluyor.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren milyonların takip ettiği Kısmetse Olur, yeni sezonda da Kanal D ekranlarında olacak. 4 Eylül pazar günü gerçekleştirilecek Nur ve Batuhan’ın düğün organizasyonu da Kanal D ekranlarında 90 dakika boyunca canlı olarak yayınlanacak.

Kına gecesi organizasyonu ile ilgili resimleri resmi İnstagram hesabından paylaşan Nur’un mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu. Nur ve Batuhan ikilisi artık düğün için geri sayıma başladı. Kısmetse Olur programı ile evliliğe ilk adımlarını atacak olan ikilinin yeni sezonda da programa sık sık konuk olması bekleniyor.

Yeni sezonu öncesinde ilk düğüne imza atan Kısmetse Olur, yeni sezonda daha fazla düğün ile izleyenlerine bir ilki yaşatmak istiyor. Oluşturulan mükemmel kadro ile adından sıkça söz ettirecek Kısmetse Olur, 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren Kanal D Ekranlarında olacak.

İşte Kısmetse Olur'un sevilen çifti Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli'nin nikah görüntüleri...