Abone Ol

Kısmetse Olur ne zaman bitiyor? Büyük final için geri sayım

Kısmetse Olur dizisinin büyük finali için geri sayım başladı.

Kısmetse Olur ne zaman bitiyor? Büyük final için geri sayım

Kısmetse Olur'da büyük final için geri sayım sürerken yayınlanan yeni fragmandaki görüntüler merak uyandırdı. Bugünkü bölümde Evden gong sesi yükseliyor, program sunucusu Seda Akgül’den büyük final açıklaması geliyor. Gerek farklı formatı gerekse gelin ve damat adaylarıyla dikkatleri üzerine çeken Kısmetse Olur 2. sezonunu kısa bir süre noktalayacak. Peki, final tarihi net mi?Kısmetse Olur’un final tarihiyle ilgili henüz net bir bilgi verilmedi ancak Seda Akgül’ün bugünkü bölümde tarih vermesi bekleniyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni bölüm fragmanında Kısmetse Olur evinde gong çalıyor. Gongun çalması ise bundan sonra evden hiç bir adayın elenmeyeceğinin habercisi oluyor. Peki bundan sonra adayları neler bekliyor? Adaylar arasında çıkan tartışmaların sebebi ne? Aycan'ın hangi sözü Didemin tepkisine neden oldu? Gong çaldıktan sonra dengeler değişecek mi? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de.

ŞAŞIRTAN DİSKALİFİYE

Kısmetse Olur’un 6 Nisan Perşembe yayınlanan bölümünde diskalifiye şoku yaşandı. Damat adayı Şehmus Yücel, Yağmur'a fiziksel şiddete teşebbüs nedeniyle programdan diskalifiye edildi... Seda Akgül kararı şu sözlerle açıkladı: Böyle bir şey yapan veya teşebbüs eden bu evin kapısından içeri giremez. O dakikadan sonra da şu evin eşiğinden adım attırmam, atılmaz. Şehmus bu evden diskalifiye edildi ve bir daha eve girmesi mümkün değil.’

EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'un 31 Mart 2017'de yayınlanan halk oylaması bölümünde haftanın birincileri Onur ve Aycan oldu. Bu neden iki isim eleme adayı olarak gösterilemedi. Haftanın kritiklerinin yapıldığı Kısmetse Olur eleme akşamının sonunda Sevgican ve İlkay son ikiye kaldı. 10 bin TL'lik çekin sahibi Onur olunca elenen isim Sevgican oldu. Sevgican gözyaşları içinde evi terk etti..