Abone Ol

Kısmetse Olur haftanın finalinde Melis bayıldı

Kanal D'nin internetten yayınlanan yarışması Kısmetse Olur'a Melis'in bayılması damga vurdu.

Kısmetse Olur haftanın finalinde Melis bayıldı

Kısmetse Olur haftanın finali bölümü 20 Mayıs Cumartesi günü öğle saatlerinde yayınlandı. Bir hafta boyunca yaşananların tartışıldığı haftanın finali bölümüne Melis'in bayıldığı anlar damga vurdu. Yaşadığı strese dayanamayan Melis bir anda fenalaştı. Kısmetse Olur eleme bölümünde adaylar arası yapılan oylama ile eve veda edecek isim belli oldu. Peki, Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Haftanın birincisi olan aday evini koruyabildi mi?

Kısmetse Olur'un bu hafta yayınlanan haftanın finali bölümünde oldukça heyecan dolu bir eleme yaşandı. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek evlilik programı Kısmetse Olur'da nefesler tutulmuştu. Damatlar ve gelinler evinden bugün Rabia ve Şerif eleme adayı olarak çıkartıldı. Hafta boyunca tartışmaları ve kavgalarıyla gündeme gelen Melis ve İlkay arasında yine aile konusu açıldı. Seda Akgül tarafından açılan zarfta ise elenecek kişiler hakkında karar belli oldu. Peki, Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Murat'ın Tuğçe'yi beğendiğini söylemesi gündemden düşmüyor. Emre bu sözleri düşünmek bile istemediğinden olsa ki öfkesi her geçen zaman, katlanarak artmaya devam eder.

İlkay ile olan gerilim haftanın finaline de yansıyınca yaşananlara daha fazla dayanamayan Melis, baygınlık geçirir. Herkes Melis'in durumunun ne olacağını merakla ve endişeyle bekler.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ

Kısmetse Olur'da bu haftanın birincileri damatlar evinden İlkay, gelinler evinden ise Farima oldu. Rabia ve Şerif'in eleme adayı seçilmesinin ardından tüm gözler Seda Akgül'ün açacağı zarftaydı. Seda Akgül'ün açtığı siyah zarftan ise mutlu bir karar çıktı ve bu hafta eleme olmadı. Rabia gelinler evinde, Şerif ise damatlar evinde kaldı.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI

Kısmetse Olur'da heyecan ve gerilim dolu bir eleme bölümü daha sona erdi. Hafta boyunca tartışmaları ve kavgalarıyla gündeme gelen Melis ve İlkay arasında yine aile konu açıldı. İkili arasındaki gerginlik sonucu Melis, baygınlık gerçirdi. Melis'in bayılması bir anda herkesi korkuttu.

Haftanın birincileri Farima ve İlkay!

Kısmetse Olur'da bu haftanın birincileri Farima ve İlkay oldu. Adaylar için kritik anlar gelmişti. Tüm adaylar evden elenmesini istediği kişiyi yazmak üzere oylamaya gitti. Yapılan oylama sonucunda ise elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Rabia, damatlar evinden ise Şerif oldu. Evden hangi adayın gideceği ise zarftan çıkacak olan karara bağlıydı?