Abone Ol

Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi? Adnan ile Didem arasında ipler geriliyor

Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isim belli oldu. Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen yarışması Kısmetse Olur haftanın finalinde Adnan ile Didem arasında büyük bir tartışma yaşanıyor. İşte Kısmetse Olur haftanın finali ve ayrıntılar...

Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi?

Kısmetse Olur haftanın finaline elenen isim ile beraber Adnan ve Didem arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı Kısmetse Olur haftanın finalinde en fazla merak edilen soru eve veda edecek isim belli oldu. İşte Adnan ile Didem arasında yaşanan şok tartışma ve Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı...

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE KİM ELENDİ?

Kısmetse olur'da bu hafta halk oylaması sonucu birinci seçilen isim Tuğçe oldu. Tuğçe'nin birinci olmasıyla elemeye kalan Ünal ve Farima arasından Kısmetse Olur'da veda eden isim Ünal Taylı oldu.

Onur ve babasının gözyaşları herkesi ağlattı!

Kısmetse Olur evinde duygusan anlar yaşanıyor. Damat adaylarından Onur'un babasının ziyareti güne damga vurdu. Aldığı her kararda Onur'un yanında olduğunu ve destekleyeceğini söyleyen Tevfik Bey, verdiği nasihatlarla da herkesi duygulandırdı. Onur'un Aycan için ağladığı görüntüleri izleyen Tevfik Bey, gözyaşlarını tutamadı. İşte duygu yüklü o anlar...

Seda Akgül açıkladı: Aycan eve dönmeyecek!

Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Aycan'ın, Kısmetse Olur evindeki geleceği belli oldu! Aycan, bundan sonra Kısmetse Olur'da olmayacak. Seda Akgül'ün bu durumu açıklığa kavuşturmasının ardından ise Onur da bir açıklama yapmak istedi. Aycan'la yollarını ayırma kararı aldıklarını söyleyen Onur, bunun çok zor bir süreç olduğunu ve bu konuda herkesten anlayış beklediğini ifade etti.

Onur konuyla ilgili şu açıklamayı da sözlerine ekledi:

"Aycan'la bir kaç gündür görüşmüyoruz. Bana gelip gelmeyeceği konusunda bir şey açıklamadı, ben de sizden duyuyorum. Olbilir, kendi kararıdır. Elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Ona, bundan sonraki hayatında iyilikler diliyorum.  Benim de ailem artık beni böyle görmek istemiyor. Benim de haksızlığa uğradığım şeyler var. Toparlanmaya ihtiyacım var. Bu dakikadan sonra arkadaşlarımdan da rica ediyorum Aycan konusunu bana açmasınlar. Aycan konusu benim için bitmiştir."

Kısmetse Olur 5 Mart Pazar 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Didem ve Adnan arasında Farima tartışması çıkıyor. Önceki hafta Adnan’ın koruma oyunu Farima’ya vermesi Didem’i sinirlendirmişti. Peki Adnan, bu hafta koruma oyunu kime verecek?

Kısmetse Olur final bölümünde tansiyon yükseliyor. Adnan ve Didem, Farima yüzünden tartışıyor. Eve geldiği ilk günden bu yana Farima’dan hoşlanmayan Didem, Adnan’ın ona koruma vermesiyle çileden çıkıyor. Öte yandan yine Akın ve Tuğçe aşkı eleştirlere hedef oluyor.